NASTUP POD MASKOM

Ne krije ljubav prema njoj: Indira Levak prerušila se u Tinu Turner

20.01.2020 u 15:00

Bionic
Reading

Jednu od naših najpopularnijih pjevačica mediji su davno proglasili hrvatskom Tinom Turner, a ona ne krije svoju ljubav prema njoj. Tako je ponovo za potrebe maškara, ovog puta u Crikvenici, uskočila u kostim i stavila periku po uzoru na slavnu Amerikanku

Počele su maškare, a Indira Levak je, baš kao što je to učinila prije tri godine na tradicionalnom partyju 'Lisinski pleše pod maskama', utjelovila obožavanu pjevačicu. Publika u Crikvenici gdje je pjevačica nastupila proteklog vikenda, bila je oduševljena Indirinom karizmom na pozornici i savršenim scenskim nastupom, ali i originalnim kostimom.

'Tina Turner je moj veliki uzor, kakva energija. Želim biti kao ona – super baka', izjavila je ranije popularna Županjka.

Naša pjevačica se u jednoj od objava proteklog vikenda među ostalim u šali požalila na supruga. 'Muž i ja danas ne razgovaramo. Svirka savršena, dečki na stageu razvalili, on snima iza zvučnika?! Aaaa, ne očekujte dobar zvuk, ali očekujte dobro istrenirane nogare u koje je očito moj muž zaljubljen. Ah, ti sportaši', poručila je.

Poznato je da Indira svoju neiscrpnu energiju crpi i iz sprava za vježbanje, odnosno na treninzima. Glazbenica ne skriva, štoviše, trenutke iz teretane nerijetko rado podijeli s brojnim obožavateljima na društvenim mrežama. Izjavila je da je s obzirom znanje i dugogodišnje iskustvo u uspješnom bavljenju bodybuildingom njezin suprug Miro veliki blagoslov za njezine potrebe po pitanju pripremljenosti i kondicije.