FASHION GURU

Nakon svih lanaca i ostale pozamanterije koju je stavljala na sebe, ovo na Indiri izgleda kao suvisao stajling

  • 19.11.2019 u 13:43

  • Bionic
    Reading

    Hrvatske gastarbajtere u Frankfurtu zabavljala je Indira Levak, zabljesnuvši u zlatnoj šljokičastoj haljini. Fashion Guru ne krije to da je od nje, kad je odjeća u pitanju, navikao na svašta, ali je u posljednje vrijeme pokazala da kreće u dobrom smjeru

    U čemu će drugom Indira biti nego u šljokicama? Da se odmah razumijemo, ovo je još jedna od njezinih boljih kreacija jer samo kada se sjetim svih njezinih lanaca i ostale pozamanterije koju je stavljala na sebe, ovo izgleda kao suvisao stajling.

    OK, ona je izvođač i mora imati na sebi nešto što se vidi izdaleka, pogotovo kada pjevaš hrvatskim gastarbajterima koji, umjesto da slušaju neku svjetsku muziku, padaju u trans na Matu Bulića i slične. Iskreno, stvarno ne znam zašto pate za Hrvatskom - da dođu na duže u Lijepu Našu, vjerujem da bi patnja bila manje izražena.

    Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

    No da se vratim na stajling - nova frizura je dobra, a nadam se da se neće izlizati toliko kao prijašnja. Što se tiče čizama, pašu, makar čarapa-čizma nije baš najbolji izbor ni uz jednu kombinaciju, ali znam da ne mogu očekivati od nje baš sve odjednom, tako da je u redu ovo što je pokazala.

    Sve u svemu, Indira je malo smanjila svoje modne eskapade što se tiče odjeće i nadam se da će održati taj tempo.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.