MALO KASNE

Ne ide im: Princ Harry i Meghan Markle pokušali pomoći u vezi epidemije pa naišli na kritike javnosti

25.03.2020 u 13:21

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle pokušali su poput mnogih poznatih osoba pomoći u vrijeme pandemije koja trese svijet. Koliko god se trudili, nekadašnji vojvode ne mogu pridobiti simpatije javnosti ni u ova krizna vremena

Desetak dana nakon što je Svjetska zdravstvena organizacija svijetu poručila koliko je važno držati osnovne higijenske navike, poput pranja ruku u doba pandemije koronavirusom, sada već bivši kraljevski par princ Harry i Meghan Markle ponovili su upute na svom službenom Instagram profilu.

U svojoj zaštitnoj plavoj boji ispisali su nekoliko preventivnih mjera zaštite od virusa, a jedna od njih uključivala je učestalo pranje ruku i izbjegavanje diranja lica. Brzo nakon što je objavljena grafika, javnost je poludjela. U komentarima su ih žestoko 'oprali' i pitali se zašto kasne toliko s informacijama i je li to jedino što mogu i znaju poručiti svijetu u ovom teškom trenutku.

'O moj Bože, dobro da ste nam sada to rekli jer nitko nam to do sada nije imao priliku reći', 'Baš dobro da vas imamo i da možete proširiti najnovije informacije svijetu', 'Uf, nisam vidio ovu informaciju prije, gdje sam bio do sada', 'Stvarno mislite da to već ne znamo?', samo su neki od zlobnih komentara koji su se našli ispod znakovite objave.

'Očajno tražim neku vašu objavu u kojoj piše nešto što već nismo čuli milijun puta. Pokušajte ostati relevantni', glasio je između ostalog jedan dobronamjeran savjet obožavatelja.

  • +2
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Između ostalog, Meghan i Harry objavili su fotografije tima doktora iz raznih zemalja svijeta na kojima mole javnost da poštuju mjere karantene radi očuvanja svjetskog zdravlja.