POLICAJKA PENNY LANCASTER

Ne glumata ženu rock zvijezde: Ulicama Londona patrolira supruga Roda Stewarta

14.06.2021 u 22:04

Bionic
Reading

Većina supruga svjetskih rock zvijezda nema ništa protiv života na visokoj nozi, ali Penny Lancaster, treća supruga Roda Stewarta nije jedna od njih

U životopisu 50-godišnje majke dvoje djece stoji kako je bila model za donje rublje i fotograf, a nedavno je uspješno prošla test kako bi postala policajka u Londonu.

Prvog radnog dana u policijskoj uniformi, tijekom obilaska grada, snimljeno je kako j Lancaster uhvatila prijestupnika koji je mokrio na ulici.

Ugledavši kako plavokosa ljepotica, opremljena lisicama, policijskom radio stanicom, elektrošokerom i palicom kreće prema njemu, čovjek se brzo zakopčao, piše The Sun, no novu gradsku policajku to nije zadovoljilo pa je izgrednika natjerala da počisti za sobom.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Želja za pridruživanjem policijskim snagama u Lancaster se javila nakon sudjelovanja u seriji 'Famous and Fighting Crime' (Poznati i borba protiv kriminala) 2019. godine, u kojoj se slavne osobe pridružuju policajcima u patroli.

No njezino je djelovanje šire od hvatanja izgrednika koji mokre na javnom mjestu pa je u emisiji 'Good Morning Britain' rekla kako je nedavno pomogla spasiti život samoubojici.

'Kad razmišljate o policiji, pomislite na najnasilnija kaznena djela, ali mi smo tu da pomognemo najugroženijima. Trenutno ima puno incidenata na mostovima i pomogla sam nekome tko je jednu noć bio na mostu uvrlo očajnom stanju. Možemo koristiti na mnoge načine', rekla je Lancaster.

  • +12
Penny Lancaster Izvor: Profimedia / Autor: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

U podršci slavnog supruga, kaže, uživa u potpunosti.

'Opasno je, ali policija je javnost, javnost je policija. Tamo su i žene i muškarci, braća, sestre, ujaci, tetke... Mi smo normalni ljudi, ali stavljamo tu uniformu kako bismo pomogli u zaštiti', objašnjava Lancaster.

Za slavnog supruga Lancaster se udala 2007. godine, a s njim ima 15-godišnjeg Alastaira i 10-godišnjeg Aidena.

Posao policajca je ispunjava, rekla je za Daily Mail, a da bi ga mogla raditi polagala je ispite, osposobljavala se i položila ispit kondicije. Obavila je i razgovor s dvojicom policajaca kako bi se kvalificirala za taj posao.

'Ovo sam ja. Mogla bih šetati crvenim tepihom s Rodom ili biti u našoj staji sa svojim kozama, ali dođe vrijeme kad se svi preispituju i postavljaju pitnaje: 'Tko sam ja? Tko sam ja u svojoj srži?'. To je ono za što smatram da sam uvijek trebala raditi. Riječ je o identitetu', rekla je Lancaster.