SANJA BANIC

Nema samo Rod Stewart snahu Hrvaticu; o ljepotama naše zemlje iz prve je ruke sve doznao i Pierce Brosnan

17.07.2020 u 06:45

Bionic
Reading

Proteklih dana dolazak Roda Stewarta izazvao je pozornost javnosti, a glazbena legenda ne krije oduševljenje našom zemljom koju mu je već nahvalila buduća snaha, dugogodišnja djevojka njegovog sina, Nicole Artukovich, koja s njima krstari Jadranom. No, nije Rod Stewart jedini čija je snaha Hrvatica, budući da je i najstariji sin Piercea Brosnana, Sean, oženjen Sanjom Banić

Na luksuznoj jahti Ulysses Hrvatskom trenutno plovi Rod Stewart sa svojom obitelji, a osim supruge Penny Lancaster i njihove dvojice sinova, s njima je i njegov sin iz braka s Rachel Hunter, Liam Stewart zajedno s djevojkom Nicole Artukovich. Upravo je ona najzaslužnija za to da je glazbena legenda odlučila svoj odmor provesti upravo u Hrvatskoj.

No, nije i jedina koja na taj način radi na promociji naše zemlje. Prije negoli je stigao na Vis snimati nastavak mjuzikla 'Mamma Mia', kratki tečaj o Hrvatskoj Pierce Brosnan zasigurno je dobio od svoje snahe, plavokose Sanje Banić. Ona se 2014. godine, nakon tri godine veze, udala za njegovog najstarijeg sina Seana Brosnana, a zajedno imaju i kćerkicu Marley May.

Kada je u Americi, Piercea Brosnana često se može vidjeti u društvu sina i snahe, ali i mezimice, unučice Marley, koju ne ispušta tada iz zagrljaja. Inače, Sanja Banić uspješna je filmska producentica u Hollywoodu, koja je rođena u New Jerseyju, a roditelji su joj se iz Hrvatske, točnije iz okolice Zadra, sedamdesetih odselili u Ameriku.

Za Sanju Banić kažu kako odlično priča hrvatski, kao i da je, prije negoli je postala producentica, radila kao manekenka, a potom i glumica. Danas se bavi produciranjem, ali i fitnessom i plesom.

  • +2
Pierce Brosnan, Sean Brosnan, Sanja Banić Izvor: Profimedia / Autor: MPNC / Backgrid USA / Profimedia