NEDOSTAJALA JE DIORA

U najboljem društvu: Još jedno pojavljivanje Modrićeve sestre Jasmine

12.10.2023 u 22:47

Bionic
Reading

Baš kao što ga prati na svim utakmicama naše reprezentacije, tako je Jasmina Modrić doputovala i u Osijek kako bi s tribina bila najglasnija podrška bratu Luki

I dok se sestra Diora Modrić uistinu rijetko pojavljuje u javnosti, Jasminu najčešće viđamo na utakmicama, osobito onim naše reprezentacije.

Kapetana hrvatske nogometne reprezentacije i na utakmici protiv Turske, koje se večeras igrala u Osijeku, podržali su s tribina majka Radojka i otac Stipe, a s njima je bila i nasmijana Jasmina Modrić.

Svi troje nosili su dres reprezentacije s Lukinim brojem 10 i glasno navijali za naše dečke.

Inače, Jasminu smo posljednji put mogli vidjeti u Katru, na Svjetskom nogometnom prvenstvu, ali i na humanitarno-sportskom spektaklu 'Gem Set Hrvatska', koje organizira Zaklada Marin Čilić, a na kojem je Luka i ove godine pokazao svoje umijeće u tenisu.

NAVIJALO SE I U OSIJEKU

Modno usklađeni Mirela i Darijo Srna došli podržati našu reprezentaciju

Pogledaj galeriju

Poznato je da se Jasmina udala i da se preziva Plecić, da je magistrirala ekonomiju i da u Zadru živi sa suprugom, a 2020. pisalo se kako je dobila posao više stručne suradnice za zaštitu okoliša u Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Grada Zadra. Što se tiče Diore, ona je studirala menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Rijeci.

UOČI UTAKMICE

Indira zagrijala atmosferu u Osijeku: U dresu Marija Pašalića pjevala na tribinama

Pogledaj galeriju