suprug je zaslužan

Nataša Janjić Medančić se okušala u novoj aktivnosti i poručila: 'Uzmi pjegavu ženu...'

08.04.2021 u 09:46

Bionic
Reading

Za konje se kaže da su najplemenitije životinje i da svaki kontakt s njima ima terapeutski učinak. U to se uvjerila i splitska glumica koja zadnjih dana boravi u Istri. Svoje novo iskustvo Nataša Janjić Medančić opisala je na društvenoj mreži i to narodnom mudrosti što je nasmijalo njezine pratitelje

Kako je ranije otkrila Nataša Janjić Medančić, s početkom proljetnih praznika, 'pobjegla je iz grada i odmah joj je sve ljepše'. Posljednjih dana je u Istri gdje se zabavlja berući šparoge, šetnjama na svježem zraku, opušta u društvu supruga i prijatelja, a neke od tih trenutaka mogli su vidjeti i oni koji je prate na Instagramu.

Među ostalim se okušala se u novoj aktivnosti. 'Narodna poslovica kaže: 'Uzmi pjegavu ženu i kobilu s grivom: nitko ti neće odvesti ženu i nitko ti neće ukrasti kobilu', opisala je glumica fotografiju na kojoj pozira na sedlu na konju. Objava je nasmijala mnoge koji su joj poručili da je poslovica odlična, a neki smatraju da nije primjenjiva kad je ona u pitanju. Splićanka je u Instagram storyju otkrila kako je za novo iskustvo zaslužan njezin suprug, specijalist ortopedije Nenad Medančić.

Glumica rado pokazuje crtice iz svog života. Nedavno je tako opisala kako je njezin sin krenuo u vrtić i opisala je kako je izgledao trenutak u kojem ga je ostavila na čuvanje tetama u vrtiću, kakvo su iznenađenje ona i suprug Nenad pripremili sinu Toniju za drugi rođendan, a prisjetila se i svojih studentskih dana.