crtica iz života

Nataša Janjić Medančić pozira 'zgužvana' u zagrebačkom kvartu i hvata komplimente pratitelja: 'Bez obzira na sve, uvijek lijepa'

25.03.2021 u 11:07

Bionic
Reading

Glumica Nataša Janjić Medančić posljednjih se dana prisjetila razornog zagrebačkog potresa zbog kojeg je prošle godine privremeno morala iseliti iz svog doma, izražava podršku silovanoj beogradskoj kolegici, pokazuje igru svojih mališana i - uživa u proljetnim danima. Fotografirala se u kvartu s neodoljivim magnolijama i pokupila mnoštvo oduševljenih komentara na račun svog izgleda i linije koju 'teše'

'Neki novi kvartovi, neodoljive magnolije, beba koja plače u kolicima iza kamere i ja. Zgužvana! Ajmo se slikat!' opisala je Nataša Janjić Medančić najnoviju fotografiju na Instagramu. Neki su joj poručili da 'svi znaju biti zgužvani', drugi komentirali kako je pozirala u lijepom kvartu, no svi su se složili da odlično izgleda.

'Bez obzira na sve, uvijek lijepa', bio je jedan od komentara. Kolegica Ana Maras Harmander poručila joj je kako je mršava, a Nataša joj je odgovorila da nije još jer je na pola puta.

No trenerica s kojom glumica vježba otkrila je kako je 'na dobrom putu'. Inače, Janjić Medančić nije od onih poznatih koji objavljuju svoje znojne fotografije s treninga i nema običaj hvaliti se rezultatima.

Nedavno je na svom Instagramu otkrila kako se jedan od njenih mališana razbolio. Nataša je, kaže, cijelu noć dežurala i mjerila temperaturu djetetu. Podijelila je i fotografiju na kojoj je toplomjer s lijekovima i špricom koje je koristila za liječenje viroze.

'Početak drugog tjedna vrtića i prva viroza s visokom temperaturom. I besana noć u dežurstvu radi mjerenja temperature. Navila sam sat da me budi, ali, naravno, budila sam se i između alarma. I onda ujutro sjetim se vremena kad smo dobrovoljno poklanjali noći u gužvama i buci, radosno bez sna, i pitam se služi li to kao generalna proba ili bismo možda spavali da smo znali koliko vrijedi bezbrižan san', opisala je tada.