sve je nasmijala

Nataša Janjić Medančić s putovanja: 'Mama je izvadila fotić da opali fotku koja će biti jednaka kao i one kad leti Maja Šuput...'

11.02.2022 u 12:27

Bionic
Reading

Glumica je opet spakirala kofere i svoje mališane i na društvenoj mreži obznanila kako opet odlazi izvan Zagreba. Iz zračne luke objavila je nekoliko neodoljivih prizora nove avanture obiteljske 'pustolovine', a pokazala je i gdje će uživati narednih dana

'Tantrume su na nekoliko minuta zaustavile ove čaše koje je trebalo proučiti, a mama je izvadila fotić da ošali fotku koja će biti jednaka kao i one kad leti Maja Šuput. Nije se dogodilo', glumica je duhovito opisala svoje zadnje objave na Instagram storyju. Nataša Janjić Medančić aludirala je na fotografije kakve 'kraljica svadbi' ne prestaje dijeliti sa svojih putešestvija.

Uslijedio je i nastavak. 'U drugom trenutku sam pomislila da će možda podignute naočale podignuti dojam i opet se nije dogodilo', opisala je Splićanka fotografiju na kojoj pozira s napućenim usnama u društvu svoje dječice sina Tonija i kćeri Kaje.

Po dolasku na odredište, pokazala je kako uživa na sunčanoj plaži. Naime, Nataša Janjić Medančić stigla je u svoj rodni grad Split. Više puta do sad je govorila o tome koliko obožava svoj grad i boraviti ondje.

  • +3
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL