to se zove povjerenje

Nataša Janjić Medančić pokazala dio intimnog trenutka sa suprugom Nenadom

11.11.2020 u 22:00

Bionic
Reading

Glumica nakon je nakon mnogobrojnih turbulentnih ljubavnih veza prije dvije godine pronašla čovjeka svog života a koliko uživa u skladnom braku i majčinstvu gotovo svakodnevno otkriva svojim pratiteljima

Nataša Janjić nikad nije voljela previše govoriti o intimnom životu nego ponajprije o profesionalnim obavezama i uspjesima. No voli pokazivati dogodovštine iz svakodnevice sa suprugom, specijalistom ortopedije Nenadom Medančićem i njihovih dvoje mališana, sinčićem Tonijem i kćerkicom Kajom, koju je rodila sredinom srpnja ove godine.

Danas je objavila video koji pokazuje kako joj je suprug Nenada Medančić pripremio za cijepljenje. 'Muž me cijepio protiv gripe. Svih vrsta gripe. maske, dezinfekcija.. Ni kuga mi ne može ništa', riječi su kojima je glumica opisala snimku.

Objavila je i fotografiju snimljenu na današnji datum prije dvije godine. Mladi Pazinjanin i dvije godine starija poznata glumica te su se godine zaljubili zahvaljujući zajedničkim prijateljima, voditeljici Marijani Batinić i njezinom suprugu Mateju Pašaliću koji su ih željeli spojiti jer su 'bili sigurni da su stvoreni jedno za drugo'. Nakon upoznavanja na zajedničkoj večeri, gdje su se, baš kao što su to njihovi prijatelji i predvidjeli, jednostavno su se prepoznali i svidjeli jedno drugome. Kao kruna ljubavi stigli su im sin i kćer.