ljubav je to

Ksenija Pajić: 'Toma je divan, donio mi je život, novu ljubav, novu radost, igru, pomladio me'

14.12.2023 u 12:39

Bionic
Reading

Glumačka diva, koju nazivaju 'kraljicom sapunica', nedavno je imala premijeru predstave 'Zagubljeni par' u Maloj dvorani Lisinski, u kojoj igraju i Siniša Popović i Zvonko Novosel. Gostujući u HTV-ovoj emisiji, pričala je o svom novom projektu, ali i detaljima iz privatnog života

Nova predstava, kaže Ksenija Pajić, govori o tome da je 'važnija mladost iznutra' te da 'što se dulje može zadržati to oduševljenje i radost života, tim si mlađi', pojasnila je u HRT-ovoj emisiji 'Kod nas doma'.

Naglasila je da 'nikada nije požalila što je krenula u svijet glume' iako je u mladosti mislila da će postati pravnica. 'Volim svojoj posao, nije to uvijek lagano, ne ide kao po špagi, nisu uvjeti baš idealni, ali ipak radim ono što volim i sretna sam u tome. Ne bih to mijenjala', rekla je. Oduvijek je, kaže, voljela kazalište te, iako voli i finalni produkt, obožava probe.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Ranije je, priznala je, prema sebi bila vrlo kritična, a sada je, što je starija, malo blaža. Smatra da su joj sapunice donijele sigurnost. Kako je glumičina kći Vita Vukov početkom prošle godine postala majka, Ksenija je pričala o usporedbi između majčinske i uloge bake.

'Stignem uživati, drukčije je jer kao majka si stalno u brizi, dijete je ipak vezano primarno uz majku, osjećaš ogromnu odgovornost, a kao baka naravno da se brinem za njega i čuvam Tomu, i lijepo mi je kad se družimo, ali nemam takav pritisak. Toma je divan, donio mi je život, novu ljubav, novu radost, igru, pomladio me. Toma, hvala ti', poručila je ponosna glumica.

  • +2
Ksenija Pajić Izvor: Cropix / Autor: Lucija Ocko