U PARIZU

Više se ne kriju: Brad Pitt sa svojom Ines proslavio je u Parizu 60. rođendan

20.12.2023 u 19:55

  • +3

Ines de Ramon i Brad Pitt

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Brad Pitt izgledao je sjajno raspoložen dok je u Parizu sa svojom novom ljubavi, zgodnom Ines de Ramon proslavljao svoj 60. rođendan

Ines de Ramon (33) odjevena u bijelu mini haljinu privlačila je poglede na pariškim ulicama dok je u društvu svog dragog, holivudske zvijezde Brada Pitta, držala rođendanski balon povodom glumčevog okruglog, 60. rođendana.

Brad je 18. prosinca ušao u sedmo desetljeće, a važan je datum obilježio rođendanskim partyjem u društvu bliskih osoba. Na njegov rođendan, par je viđen prilikom dolaska u Théatre du Châtelet gdje su uživali u koncertu Asafa Avidana.

  • +16
Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: ANTONIN VINCENT/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ranije tog dana uočeni su srebrni baloni s brojkom '60' prilikom dostave u luksuzni hotel gdje su odsjeli.

Brad je bio vrlo ležerno odjeven u smeđoj košulji sa žutim detaljima i crnim širim hlačama dok je Ines bila chic u bijeloj haljini i cipelama na petu, a par se nije odvajao jedno od drugoga.

Dizajnerica nakita, s kojom je Brad u vezi od kraja 2022. izgledala je razdragano i dobro raspoloženo.

'On je sad u vezi punoj ljubavi. Sve što Brad želi ove godine je da njegova djeca i on budu sretni', rekao je jedan izvor za UsWeekly.

Drugi dobro upućeni izvori kažu i kako je ovo prva prva Bradova veza nakon razvoda te da on svima Ines koja iza sebe ima brak s glumcem Paulom Wesleyjem predstavlja kao svoju djevojku.