KREŠO ORNELI ODLUČNO:

'Našu ljubav jedino metak može prekinuti!'

11.12.2008 u 10:59

Bionic
Reading

Unatoč lošem raspoloženju uoči rođendana, Ornela ga je ipak uz sustanare dočekala u veseloj atmosferi

Ornela, današnja birthday girl, jučer je večer provela u depresivnom raspoloženju. Nije dobila poruku od kuće, što ju je jako razočaralo te je čak bila ljuta na Bigija. Zatim, tijekom debate u kojoj su stanari morali imenovati koga ne bi poveli sa sobom na pusti otok, gotovo svi su rekli njezino ime. To ju je prilično razočaralo, pogotovo zato što se u tom društvu našao i Krešo, pa je otišla u sobu.

Kako na poziv ostalih nije htjela izaći iz kreveta i družiti se, morao je intervenirati njezin 'bivši muž' Krešo. Opet mu je rekla da su 'prekinuli', čime se junak Krešo nije dao smesti. Grlio ju je i ljubio, govoreći da od prekida nema ništa te da ih samo metak može rastaviti. Kada su je konačno izvukli iz sobe, započeo je predrođendanski party, na kojem je ispočetka Orni sudjelovala preko volje. Osmijehe joj je izmamila komična situacija u kojoj su je stanari prvo gađali jastucima, a zatim su je doslovno zatrpali svim i svačim te 'demolirali' dnevni boravak.
Ornelica je u ponoć napunila 21 godinu, što je proslavljeno uz tortu i pjesme koje im je Bigi priredio. Na dar od BB-a je dobila košulju na prugice, što se posebno svidjelo dečkima. Krešica je cijelo vrijeme bio uz nju, što joj ovog puta nije bilo baš mrsko.