MUKE PO FRIZERU

Nasmijala je sve: Evo kako izgleda Bojana Gregorić Vejzović kada se odluči kod kuće sama igrati frizera

27.07.2022 u 17:55

Bionic
Reading

Na svom Instagram Storyju glumica Bojana Gregorić Vejzović otkrila je kako je, u nemogućnosti da otiđe kod frizera, sama se uhvatila bojanja kose, no to i nije bilo pretjerano uspješno

Iako bi po većini fotografija koje viđamo po društvenim mrežama zaključili kako su sve poznate dame uvijek besprijekorne i uvijek pomno dotjerane, to i nije tako. U stvarnom svijetu one su poput svih nas, a toga se nikada nije ustručavala pokazati glumica Bojana Gregorić Vejzović.

Da i ona ima izrast od bojanja ili pokoju sijedu, koju treba pokriti bojom za kosu, nije tajna, no sada je otkrila i da, budući da se trenutno nalazi na svojoj omiljenoj ljetnoj destinaciji, Pelješcu, nije u mogućnosti otići kod svog frizera.

Iz tog se razloga sama uhvatila frizerskog kista i boje za kosu i pokušala odraditi posao poput profesionalca, no, to joj baš i nije uspjelo. Svojim rezultatom nasmijala je prvenstveno svog supruga, glumca Enesa Vejzovića, koji joj se obratio kao 'gospođi Ivo Robić', a onda je rezultat svega pokazala i na Instagram Storyju.

  • +4
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Fotografiju je i detaljno opisala riječima: 'Sama sam pofarbala kosu... Enes Vejzović me pozdravio s: 'Dobar dan gđo. Ivo Robić'.' Napisala je i 'ha, oće to i po čelu', aludirajući time da nije samo obojala kosu već i dio čela, pokazujući da boja nije sišla dolje sa čela.