ALINA JAKUPOVA

Nasljednica Thylane Blondeau: Šestogodišnju Ruskinju prozvali najljepšom djevojčicom svijeta

15.10.2019 u 12:33

Bionic
Reading

Kći nogometaša Patricka Blondeaua i novinarke i dizajnerice Véronike Loubry zbog svog je izgleda bila prava senzacija, a javnost je toliko bila oduševljena njezinim izgledom da su je u dobi od 10 godina proglasili najljepšom djevojčicom svijeta. Sada već punoljetna Thylane Blondeau dobila je dostojnu zamjenu i to u šestogodišnjoj Alini Jakupovoj

Kada su 2011. iz francuskog izdanja Voguea angažirali slavnog dizajnera Toma Forda da im bude gost urednik, malo je reći da je na njegov rad javnost burno reagirala. Naime, njegova ideja bila je da glavna zvijezda editorijala bude tada desetogodišnja Thylane Blondeau, kći nogometaša Patricka Blondeaua i novinarke i dizajnerice Véronike Loubry, koja je bila prava senzacija zbog svog izgleda, a proglasili su je i najljepšom djevojčicom svijeta.

Thylane Blondeau Izvor: Profimedia / Autor: REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA / ABACA PRESS /

Same fotografije iz Voguea prikazivale su djevojčicu s teškim make-upom, zavodničkim crvenim ružem na usnama, odjevenu u usku haljinu i cipele visokih potpetica kako leži zavaljena na kauču s leopardovim uzorkom. Zbog svega mnogi su optuživali i njezine roditelje da od djeteta rade seksualni objekt.

U međuvremenu, djevojčica koju su zbog njezine ljepote uspoređivali i sa slavnom Brigitte Bardot, dobila je i svoju nasljednicu i to u šestogodišnjoj Ruskinji Alini Jakupovoj. Njezinoj ljepoti ne može odoljeti ni 22 tisuća pratitelja na njezinom službenom Instagram profilu, a za koji je zadužena njezina majka.

Alina Jakupova, rođena u Moskvi, kao model je počela raditi već kao četverogodišnjakinja te je već snimila neke od modnih kampanja, poput Monnalisa Kids, Yudashkin kids i Gloria Jeans.

Duge plave kose i neodoljivog osmijeha, već je krasila i stranice modnih magazina poput InStylea i Grazije, a mnogi joj predviđaju i nevjerojatnu svjetsku karijeru. Modni stručnjaci idu toliko daleko da je već proglašavaju najljepšom djevojčicom svijeta.