o njemu se priča

Naslijedio je nevjerojatan talent za glumu, ali i očev šarm: Ovako izgleda sin Dragana Bjelogrlića

08.02.2022 u 13:05

Bionic
Reading

Čuveni redatelj i glumac kojeg obožava regija još od filma 'Boško Buha' Branka Bauera, serije 'Bolji život' i mnogih drugih kultnih ostvarenja, nikad nije volio pričati o privatnom dijelu života. Za njegovu djecu čuje se tek posljednjih nekoliko godina. Od kad se saznalo da je odlučio krenuti očevim stopama, Aleksej Bjelogrlić neprestano intrigira javnost. Led je sada probio i na filmskom platnu

Mlađe dijete kultne filmske ličnosti, redatelja i glumca Dragana Bjelogrlića i njegove supruge nekadašnje manekenke Maje, Aleksej Bjelogrlić završio je 14. beogradsku gimnaziju i upisao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Dragana Petrovića - Peleta.

Od kolovoza prošle godine je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta što ga je učinilo jednim od najmlađih članova ikada jednog od najeminentnijih kazališta u regiji.

Ranije je na pozornici Narodnog pozorišta glumio u predstavi 'Dobro pamtim sve', koji je režirao njegov otac. Šira javnost ga je imala priliku upoznati u ostvarenjima 'Montevideo, Bog te video', 'Žigosani u reketu', 'Južni vetar' kao i u seriji 'Senke nad Balkanom' gdje je tumačio lik Stanislava te među ostalim odigrao intimnu scenu sa 20 godina starijom kolegicom Sandrom Bugarski.

Od oca je osim glumačkog talenta naslijedio i šarm. 'Nemam osjećaj da sam nešto poznat, ako i osjećam da sam poznat ne pripisujem to sebi već svom prezimenu, nalažost je tako, i nisam previše sretan zbog toga, ali nosim se sa tim, nosim ga sa ponosom', izjavio je Aleksej Bjelogrlić ranije za N1 televiziju. Na društvenim mrežama nije previše aktivan, ali tu i tamo počasti pratitelje fotografijama.

Dragan Bjelogrlić Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL