POBJEGLI U TOPLIJE KRAJEVE

Samozatajna Maja: Dragan Bjelogrlić uživa u društvu prelijepe supruge s kojom slavi 25. godina braka

15.02.2021 u 18:04

Bionic
Reading

U najmlađeg člana obitelji Popadić iz popularne serije 'Bolji život', potkraj osamdesetih bile su zaljubljene sve tinejdžerice u bivšoj državi. Zvijezda kultnih srpskih filmova 'Lepa sela lepo gore', 'Rane', 'Crni bombarder' serije 'Vratiće se rode', 'Senke nad Balkanom' i mnogih drugih, preko dva desetljeća zaljubljen je u svoju Maju s kojom ga se rijetko može vidjeti u javnosti. Proteklog vikenda obilježili su svoj veliki dan i to u zanimljivom društvu

Bračni par Bjelogrlić boravi u Miamiju već nekoliko dana a odsjeli su u jednom od hotela uz samu obalu mora. Boravak na Floridi iskoristili su kako bi posjetili Bjelogrlićevog šogora Luke, brata njegove supruge Maje koji tamo živi već dulje vrijeme. Kako tvrde srpski mediji, odmor će nastaviti u Meksiku. U Miamiju su se družili s Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem s kojima su proslavili Dan zaljubljenih.

  • +4
Dragan Bjelogrlić Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

'Zaljubljeni vjeruju u sve. Proslava 25 godina braka Maje i Dragana Bjelogrlića. Puno sreće!', poručila je Lepa Brena u opisu zajedničkih fotografija koje je objavila putem svog Instagram profila. Pjevačica je pokazala i nekoliko video snimaka na kojima se moglo vidjeti kako su tulumarili do ranih jutarnjih sati.

Dragan i Maja Bjelogrlić vjenčali su se 1996. godine i imaju dvoje djece, sina Alekseja, koji je glumac i kćer Miju. Maja je rođena u Crnoj Gori, u Nikšiću, ali je baveći se manekenstvom vrlo rano počela sama živjeti. Najprije je četiri godine provela u Parizu, a onda se preselila u Beč. Radila je za agenciju Ford, bila je na naslovnicama magazina Marie Claire i Elle, nosila važne revije. Studirala je engleski jezik i književnost, a ubrzo nakon udaje je prekinula manekensku karijeru, pa je neko vrijeme radila kao prevoditeljica. Mnoge podsjeća na Monicu Belluci pa su je mediji u Srbiji prozvali 'srpskom Monikom', a glumca i redatelja je, rekao je ranije, osvojila svojom konzervativnošću jer je i sam takav.