ROĐENDANSKI PARTY

Naši poznati parovi modno se uskladili u večernjem izlasku

09.06.2017 u 11:09

Bionic
Reading

Velikom proslavom obilježena je 50. godišnjica poliklinke za estetsku kirurgiju, a zanimljivo je da su se među mnogobrojnim uzvanicima pojavila i brojna poznata lica. Iako, kada ih se to upita, rijetki žele priznati da su se podvrgli nekom zahvatu, neki bez imalo srama govore o tome

Mnoštvo poznatih osoba okupilo se sinoć u zagrebačkom restoranu Dubravkin put, na velikom slavlju povodom 50. obljetnice Poliklinike Milojević.

  • +16
Proslava 50. obljetnice Poliklinike Milojević Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Među uzvanicima se našao i poveći broj poznatih lica.Pjevačica Maja Šuput, voditeljice Ljiljana Vinković i Uršula Tolj, samo su neke od dama koje su došle pozdraviti vlasnika.

Neki su iskoristili ovu proslavu i za izlazak sa svojim partnerima. Tako je prvi hrvatski plus size model, Lucija Lugomer, stigla u pratnji svog dečka Danijela Grlića, koji je svojoj djevojci pravio društvo unatoč ozljedi noge i hodanju uz pomoć štaka, a Ljudevit Grgurić Grga, koji se rijetko pojavljuje na događanjima, sa suprugom.

Posebno dotjerani bili su parovi Filipović i Ristović. Lejla Filipović i Nikolina Ristović za proslavu su odabrale uske haljinice, s time da je Nikolinina bila puno kraća i uz dodatak kratke kožne jakne.