VEZA JE OZBILJNA

Borna Sosa prošetao gradom u društvu samozatajne djevojke Ivone, a pazili su na jedan 'detaljčić'

23.12.2023 u 16:53

Borna Sosa i Ivona Šimunović

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bionic
Reading

Svoju vezu uspješno su krili, no pojavljivanje Ivone Šimunović prije godinu dana na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru potvrdilo je sva šuškanja, a upravo je tportal otkrio i tko je atraktivna djevojka nogometaša Borne Sose. Da je veza i više nego ozbiljna govori da je Borna Sosa snimljen danas u centru Zagreba upravo s Ivonom

Da je nogometaš Borna Sosa zaljubljen, potvrdio je sam uoči prošlog Svjetskog nogometnog prvenstva, no nije želio otkriti nikakav detalj, čak niti kako se zove.

Tportal je tada, uz malo truda i propitkivanja onih dobro upućenih ubrzo saznao kako je riječ o plavokoj Ivoni Šimunović, koja je nakon II. gimnazije završila Arhitektonski fakultet i od tada radi u jednom uglednom zagrebačkom arhitektonskom studiju.

BLAGDANSKA EUFORIJA

Nema tko danas nije bio na špici: Gomila poznatih lica - od političara, nogometaša do glumaca

Pogledaj galeriju

'Ne dijelim javno te trenutke, nemamo ni zajedničkih fotki na društvenim mrežama. Iz Zagreba je, a rodom je iz Dubrovnika i zajedno smo gotovo dvije godine. Starija je od mene četiri godine... Funkcioniramo super. Posebno mi se sviđa kod nje - samostalnost. Tako je odgojena. Jednostavno smo kliknuli', izjavio je svojedobno za magazin Story Borna Sosa, a onda je Ivona 'uočena' i na tribinama u Katru, gdje je zdušno navijala za svog dragog.

plavokosa ljepotica

[FOTO] Više nema skrivanja: Borna Sosa uhvaćen u šetnji Dohom, u društvu samozatajne djevojke Ivone

Pogledaj galeriju

A da ljubav i dalje traje potvrđeno je danas kada ih je Pixsellov fotograf snimio na subotnjoj zagrebačkoj špici iako su pomno pazili da ne budu blizu jedno drugome. U trenutku kada su ugledali fotografa, lagano razdvojili i krenuli odvojeno po špici, za 'fotografov brzi prst' bili su ipak prespori.

Odjevena u traperice i statusni kaput ove sezone, kako ga nazivaju, Totemov kultni model obrubljen bijelim koncem, Ivona je rukom pokušala malo zaštiti lice, dok je Sosa u svijetlim hlačama i pilotskom jaknom popravljao kosu s laganim osmijehom na licu.