MODRIĆI SE ZABAVLJAJU

Dobrodošao u klub: Severina i Luka Modrić u zagrljaju

29.12.2023 u 13:38

Bionic
Reading

Uz stihove 'Ovo će biti dobra noć, predosjećam' Severina je još jednom izašla pred goste zagrebačkog kluba 'Mint', među kojima je bio i Luka Modrić sa suprugom Vanjom. Glasne ovacije nisu izostale ni ovaj put, a na uspješnom koncertu čestitali su joj i Modrići

Da se Severina i zagrebački klub 'Mint' vole javno, i nije neka tajna. Sinoć je još jednom Severina svojim vjernim obožavateljima pripremila noć za pamćenje, a ovaj put među posebnim gostima bili su naš kapetan Luka Modrić i njegova samozatajna supruga Vanja Modrić.

Desetljeća uspješne karijere i desetci hitova jasan su pokazatelj da je Severina s razlogom jedna od najvećih glazbenih zvijezda naših prostora.

Otpjevala je Severina za svoju vjernu publiku i pjesme koje ne izvodi često, a koje su publici od posebnog značenja. Slatki mali razgovori s publikom i sjajan smisao za humor pretvorile su ovaj koncert u noć za pamćenje.

U koncertu su uživali i Luka Modrić te njegova supruga Vanja, a nakon koncerta kapetan je stigao u backstage kako bi popularnoj Splićanki čestitao na odlično odrađenom poslu. Snimku čvrstog prijateljskog zagrljaja objavila je Severina na svom Instagram profilu.

'Najveći', napisala je Severina uz snimku pokazavši koliko joj znači Modrićeva podrška. Ne bi to bila Severina da uz snimku nije 'ubacila' i pjesmu 'Dobro došao u klub' kojom je prijatelju poželjela posebnu dobrodošlicu u Mint.

  • +9
Severina u Mintu Izvor: Promo fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar