duhovita splićanka

Naša poznata meteorologinja našalila se na račun trenutne epidemiološke situacije

28.08.2020 u 12:31

Bionic
Reading

Nakon odmora u Dalmaciji Tea Blažević se vratila u svoj 'normalni' poslovni ritam. Vječno pozitivna diplomirana geofizičarka i meteorologinja N1 televizije svoje fanove je odlučila nasmijati simpatičnom objavom

Jedan od najdjelotvornijih načina da se izbjegne zaraza gripom i koronavirusom je redovno pranje ruku. Na tu temu se na društvenim mrežama odlučila zafrkavati Tea Blažević. 'Svi govore peri ruke, a nitko ne kaže popij jednu, dezinficiraj se iznutra', napisala je kraj fotografije s čašom pjenušca.

Tea je odmor provela u svom omiljenom kraju, a među ostalim je osim zavidne figure u kupaćem kostimu pokazala i da na moru revno vježba na dasci za stand up paddling koji inače trenira u KKK-u Matija Ljubek na Jarunu. Uskoro, najavila je u razgovoru za Tportal, brani titulu najbrže veslačice.

'Zavoljela sam veslanje na dasci jer sam uspjela spojiti sport s boravkom na vodi, što mi je prekrasna kombinacija. Na svojoj dasci mogu otkrivati zabačene morske uvale, osjetiti struje Mrežnice, Save. Sport, kao i svaki drugi, zahtijeva dobru fizičku spremu kako bismo imali snage savladati valove, vjetar, struje, a da se pritom ne dovedemo u opasnost. Jednom mi je potonulo veslo na dno mora, a tražeći ga, valovi su mi prevrnuli dasku. Opasne su to situacije za koje treba biti dobro pripremljen. Pripremam se i za natjecanja jer volim pobjeđivati. Prošle godine bila sam najbrža veslačica na šest kilometara i osvojila sam slovenski kup', rekla nam je meteorologinja.

  • +3
Tea Blažević Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX