KAO IZ ČASOPISA

Naša manekenka blagdane će provesti u Škotskoj gdje je, odmah po dolasku, s kćerkicom morala u samoizolaciju

14.12.2020 u 14:36

Bionic
Reading

Vrijeme je blagdana pa je nekadašnja manekenka Anita Dujić stigla u Škotsku, gdje joj je drugi dom, a nju i kćerkicu Lily dočekao je višegodišnji partner Duncan Broadfoot. Danima unazad uživa u svojoj obiteljskoj idili, pokazuje djelić po djelić elegantno uređenog stana u vlasništvu njezinog životnog suputnika i broji dane do isteka samoizolacije

Dekoraterka seta Anita Dujić privremeno je zamijenila zagrebačku adresu onom škotskom odakle se gotovo svakodnevno javlja svojim pratiteljima na društvenim mrežama. 'Izašle smo udahnuti malo svježeg zraka', opisala je jednu od fotografija i naznačila da su ona i kćerkica već šesti dan u samoizolaciji.

Vlasnica brenda nakita već je pokazala kako izgleda njezino škotsko prebivalište, a sada je podijelila još fotografija otkrivajući ostatak moderno uređenog doma koji je mnoge podsjetio na interijere kakvi se viđaju u časopisima. U neodoljivom interijeru prevladavaju siva, bijela i roza boja te sve izgleda bajkovito, a Anita je očito očarana njime.

Na svom Instagramu nedavno je progovorila o toksičnoj vezi koju je imala prije Duncana Broadfoota i svojim iskrenim statusom, dirnula mnoge.

'Imala sam vam ja tako jednog bivšeg kojemu nikad ništa nije valjalo. Noge su ti štrkljave, guzica bi ti mogla biti čvršća, premršava si, kako se to oblačiš, bla, bla... I tako po cijele dane. Svaki put kad bih jela tjesteninu koju obožavam rekao bi: ceeeluuulit! U jednom trenu sam mu i povjerovala, te shvatila da sve više i više tonem. Sve dok se jednog dana nisam trgnula, izronila na površinu, ugledala napokon sunce i prodisala punim plućima. Opet svoja. Opet ja. S celulitom ili bez, mršava, punašnija, s guzicom, bez guzice... Kako god, nije važno dame moje. Važno je da se volite točno onakvi kakvi ste, ni više ni manje. Ukoliko namirišete nekog toksičnog u svojoj blizini okrenite se odmah na peti i ne osvrćite se više nikad, ali nikad, jer život je samo jedan i proleti. Šteta ga je tratiti na pogrešne ljude. Cheers', napisala je Anita tada.

Posljednje tri godine je u sretnoj vezi s škotskim location managerom s kojim je dobila i kćer Lily. Jedno vrijeme su živjeli u Londonu, nakon čega su odlučili doći u Hrvatsku. Njih dvoje trebali su se vjenčati ove godine, no morali su odgoditi svadbu zbog pandemije. Anita je nedavno otkrila kako razmišlja o još jednoj bebi.

  • +5
Anita Dujić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL