američki uspjeh

Naša glumica počela predavati na američkom fakultetu, studenti su oduševljeni

19.10.2017 u 14:15

Bionic
Reading

Glumica Leona Paraminski već tri godine sa suprugom Tinom Komljenovićem živi u Americi, a krajem kolovoza je obznanila da je dobila ponudu koju nije mogla odbiti. Prvi put se našla u posve novoj ulozi - onoj učiteljskoj, a studenti kojima predaje je hvale

Kako prenosi službena stranica sveučilišta na kojemu odnedavno predaje naša lijepa glmica, ovoga semestra Leona Paraminski počela s je lekcijama pod nazivom 'Gluma pred kamerama'. Studentima Gradskoga sveučilišta u Santa Barbari prenijeti će svoje iskustvo.

Prepun raspored organizira držeći četverosatna predavanja svakog petka, a ostatak tjedna posvećena je glumačkoj karijeri u Los Angelesu. Kako na predavanjima snimaju kratke scene koje zatim zajedno analiziraju.

Leona je za sveučilišni portal izjavila da joj kritike studenata pomažu u vlastitome poslu. Ističe da uči svakoga dana, zajedno s njima te da joj je važno da rade u sigurnom i pozitivnom okruženju.

  • +4
Leona Paraminski Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Chivas

Jedna od studentica koju Leona podučava je izjavila da su sretni što im je naša glumica profesorica: 'Ona nevjerojatno pridonosi našemu odjelu, uz nju se osjećamo kao dio tima'.