plavokosa poduzetnica

Naš najpoželjniji neženja: Davor Šuker ima novu djevojku!

10.07.2024 u 15:23

Bionic
Reading

Naš proslavljeni nogometaš ponovno ljubi. Davor Šuker, neženja za kojeg se zna da je ljubitelj lijepih žena, navodno je pronašao novu djevojku, no zasad se ne zna tko je sretnica

Iako je godinama govorio da nije pronašao onu pravu, jedan od naših najistaknutijih nogometaša Davor Šuker dao je novu priliku ljubavi! Kako doznaje Slobodna Dalmacija, Zlatna kopačka Svjetskog nogometnog prvenstva 1998. ima novu djevojku.

Navodno je riječ o atraktivnoj plavokosoj poduzetnici s kojom se već družio u Zagrebu, iz čega se može zaključiti da svoju ljubavnu vezu ne namjeravaju skrivati. Iako je identitet plavokose dame još uvijek poznat samo Šukerovom bliskom krugu ljudi, postoji šansa da će s njom otputovati i u Ameriku.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

S obzirom na to da je Šuker već kupio i stan te aplicirao za državljanstvo, vjerojatno je da ondje planira duže boraviti.

Naš proslavljeni nogometaš poznat je po ljubavi prema lijepim poznatim Hrvaticama, a posljednja veza u kojoj je bio bila je ona s bivšom kraljicom Hrvatske Kristinom Bralo. Razlika od 25 godina nije ih smetala, a veza je pukla početkom 2021. godine. Pjevačica i bivši nogometaš nisu komentirali ni prekid, baš kao ni samu vezu.

Osim s lijepom Kristinom, Šuker je ljubovao sa splitskom manekenkom Draganom Radošević te Šibenčankom Majom Cvjetković. Svojedobno je ljubio i Ivu Majoli te španjolsku voditeljicu Anu Obregon, s kojom je proveo lijepe dvije godine. Sa Španjolkom se Šuker navodno trebao i skrasiti, no to se ipak nije dogodilo te se preselio u Englesku.

ANA GARCIA OBREGON

Jedva smo je prepoznali: Evo kako danas izgleda velika ljubav Davora Šukera

Pogledaj galeriju