ispunit će mu se želja

Napokon stigla potvrda: Ryan Gosling će izvesti 'I'm Just Ken' na dodjeli Oscara

27.02.2024 u 15:24

Bionic
Reading

Nakon što se mjesecima nagađalo kako će glumac zvesti 'I'm Just Ken' uživo na dodjeli nagrada Akademije filmskih umjetnosti i znanosti, ta vijest je i službeno potvrđena

Izvori su otkrili Varietyju da će glumac pjevati pjesmu nominiranu za Oscara iz kino hita 'Barbie' Marka Ronsona i Andrewa Wyatta koji su nominirani za zlatni kipić u kategoriji najbolje originalne pjesme (iz Akademije još uvijek nema službenih komentara na informaciju). Gosling je nominiran za najbolju sporednu mušku ulogu.

Početkom veljače, glumac je govorio o tome da ga Akademija još nije pozvala da nastupi, a Mark Ronson je za Variety na dodjeli Grammyja izjavio da je njegov san bio da Gosling nastupi na dodjeli Oscara. 'I'm Just Ken' tek je jedna od dvije pjesme iz filma 'Barbie' koja je dobila nominaciju za najbolju originalnu pjesmu na Oskarima, druga je 'What Was I Made For?' Billie Eilish i Finneasa.

'Možda će to biti previše riskantno budem li ja izveo pjesmu. Nisam siguran kako bi taj cijeli nastup izgledao, ali bih to volio napraviti, istaknuo je Gosling za magazin Variety nedavno komentirajući mogući nastup na dodjeli prestižne nagrade.

Izvor: Društvene mreže

Lanjski kino hit 'Barbie' ima osam nominacija za prestižnu filmsku nagradu (za najbolji film, najbolju adaptaciju scenarija, najboljeg sporednog glumca, najbolju sporednu glumicu i najbolju originalnu pjesmu tu su još najbolji dizajn kostima, najbolja produkcija i još jedna najbolja originalna pjesma What Was I Made For?) premda su mnogi naglasili da su glavna glumica Margot Robbie i redateljica Greta Gerwig - nepravedno zapostavljene.

Podsjetimo, 96. dodjela nagrada Oscar održat će se 10. ožujka, odnosno 11. ožujka po našem vremenu u sitnim noćnim satima, a voditelj je (četvrti put) Jimmy Kimmel.

RUŽIČASTO JE IN

Pogledajte najnovije fotografije Margot Robbie i Ryana Goslinga kao Barbie i Kena; o njihovim stajlinzima ne prestaje se govoriti

Pogledaj galeriju