ŽRTVA KORONAVIRUSA

Nakon uspješnog oporavka, Mirna Zidarić vratila se na HRT: 'Neki ne razumiju dok ih osobno ne ošine'

26.08.2020 u 16:08

Bionic
Reading

Nakon višetjednog boravka na moru, sportska novinarka i urednica HTV-a koja je u lipnju potvrdila da je pozitivna na korona virus, stigla je u Zagreb. Ponovo je progovorila na temu ispadanja kose

S obzirom da su bujni umovi priču razigrali do te mjere da se mnogi iznenade kad sretnu mog ZiZo-a i mene pa se čude da nismo '2Čelos' valja navesti kako je individualna i velika gradacija simptoma. To nikako ne umanjuje osobna iskustva pacijenata diljem svijeta o kojima je u moru informacija, poluinformacija i mnogo nepoznanica bilo malo ili pak nimalo riječi', započela je Mirna Zidarić svoju objavu.

Objavu je potkrijepila i screenshotovima članaka o ispadanju kose kao jednoj od posljedica korona virusa.

'Neki su nakon moje objave osvijestili problem, zahvalili, slali dobronamjerne savjete, a neki ne razumiju dok ih osobno ne ošine, ali svakako imaju kategorički stav i ne libe ga se nimalo biranim riječima, ne samo podijeliti, već nametati kao apsolutnu istinu. Rasprave takve isključive naravi su uzaludne, ali nije uzaludno imati što više informacija i poticati na prevenciju i odgovorno ponašanje. Ako je i samo jedan među vama osvijestio problem nakon moje objave mnogo sam učinila. Zdravi i veseli bili! Ja jesam', zaključila je.

Mirna se danas vratila na posao. Nedavno je progovorila o posljedicama koje je Covid-19 ostavio na njezino tijelo, no uz normalne reakcije i riječi podrške, bilo je i onih koji su je zasuli uvredama i optužbama iz samo njima znanih razloga. Takve je osobe nazvala nazvala 'termitima duše'.