čovjek njezinog života

Mirna Zidarić i dalje je u Dalmaciji, a uživa u najboljem društvu

11.08.2020 u 12:12

Bionic
Reading

Nakon što je preboljela zarazu koronavirusom i dobila negativni nalaz sportska novinarka od stresnog razdoblja već neko vrijeme oporavlja se u obiteljskoj vikendici u Primoštenu. Da joj morska klima itekako godi pokazuje gotovo svakodnevno novim fotografijama

Mirna Zidarić na moru se opušta vježbajući, kupajući, čitajući, navečer uživajući u šetnji Primoštenom što sve pokazuje na Instagramu, a pao je i selfie s plaže sa suprugom, uglednim zagrebačkim arhitektom Zoranom Zidarićem. Osim uspjeha u karijerama, bračni par Zidarić može se pohvaliti i dugim, sretnim bračnim stažem. U braku su od 1994. godine.

Mirna je nedavno sa suprugom proslavila 28. godišnjicu upoznavanja koje se dogodilo u Barceloni na Olimpijskim igrama. 'Na današnji dan, točnije 8.8.92. Hrvatska je igrala finale na OI u Barceloni protiv The Dream Teama. Od mnoštva zbijenog oko televizijskog prijemnika u TV sali hotela jedan se mladić odvažio i kazao mi - dobar dan. Od tada je svaki dobar i tako već 28 godina', opisala je na Instagramu uz snimku kako zakucava loptu u koš. Sudeći prema njoj, popularna sportska novinarka odlično se oporavila od koronavirusa.

'Neopisiv ponos osjećam svaki put kada pogledam kako smo dobar posao napravili suprug i ja u odgoju naše dvojice sinova. Isplatili su se svi strahovi, zebnje, šokovi i neprospavane noći jer smo uspjeli na pravi put izvesti dva divna ljudska bića koja svakodnevno i višestruko vraćaju sve uloženo', izjavila je Mirna ranije u razgovoru za tportal.