PRIYANKA CHOPRA

Nakon samo dva mjeseca veze, zaručila se jedna od najljepših glumica svijeta

27.07.2018 u 13:28

Bionic
Reading

Čini se kako je lijepa indijska glumica i bivša Miss svijeta Priyanka Chopra itekako sigurna da je njezin 11 godina mlađi dečko, glazbenik Nick Jonas, onaj pravi jer je, nakon samo dva mjeseca veze, pristala udati se za njega

Ona je glumica koja je titulu Miss svijeta osvojila 2000. godine, osim toga bliska je prijateljica s vojvotkinjom od Sussexa, odnosno Meghan Markle, a čini se da će uskoro stati i pred oltar sa svojim jedanaest godina mlađim dečkom, glazbenikom Nickom Jonasom.

  • +14
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako su otkrili izvori bliski paru za magazin People, Nick je Priyanku Chopru zaprosio u Londonu prije tjedan dana, na njezin 36. rođendan, a savršen prsten pronašao je u popularnom Tiffanyju, čija se prodavaonica u New Yorku nakratko zatvorila kako bi slavni glazbenik mogao birati u miru.

'Oboje su jako sretni. Njegovi prijatelji i obitelj nisu ga nikada vidjeli ovakvog, stoga se i oni raduju zbog njega. On je definitivno ozbiljan u ovoj odluci', otkrio je izvor, a sve je dodatno potvrdio i režiser indijskog filma 'Bharat', Ali Abbas Zafar, u kojem glumi i Priyanka, najavivši kako glumica napušta projekt, i to poprilično 'prozirno', moglo bi se reći.