ne odmara

Nakon što je uzela pauzu od glume, Eva Mendes ima novi projekt

24.02.2024 u 16:53

Bionic
Reading

Popularna glumica Eva Mendes povukla se iz svijeta glume kako bi se mogla posvetiti majčinstvu i odgoju svojih kćerkica koje dijeli s Ryanom Goslingom. Upravo su je one inspirirale da pokrene svoj novi projekt koji je najavila ranije ovog tjedna

Posljednji film Eve Mendes izašao je prije deset godina, a glumica je sada otkrila čime se bavi u posljednje vrijeme. Uz odgoj dvije djevojčice, Mendes se prihvatila pisanja te je na Instagramu najavila kako će uskoro objaviti dječju slikovnicu.

'Moj najnoviji projekt je pravi rad ljubavi. Biti mama mojim dvjema djevojčicama inspiriralo me je da napišem svoju prvu slikovnicu Desi, mama & neprekidne brige. U ovoj knjizi Desi & mama pokušavaju se nositi s onim strašnim mislima koje mogu preuzeti (posebno noću) i dominirati našim umom. Bilo da je to čudovište ispod njihovog kreveta ili čudovište u njihovoj glavi, zajedno pokušavaju upravljati još jednom noći beskrajnih briga', otkrila je glumica o svom nadolazećem projektu koji je najavila uz fotografiju kako nosi jednu od svojih djevojčica.

Također, pokazala je i kako će izgledati naslovnica na kojoj je jasno da je uzor u liku majke pronašla upravo u sebi te u svojim brigama majčinstva.

Knjiga će izaći 17. rujna, a glumica ne skriva uzbuđenje zbog projekta u koji je, kako kaže, dala cijelu sebe.

'Mislim, istina je da nisam razmišljao o djeci prije nego što sam je upoznao, ali nakon što sam upoznao Evu, shvatio sam da jednostavno ne želim imati djecu bez nje', rekao je Ryan Gosling o zasnivanju obitelji s glumicom koja je posve preokrenula njegov svijet.

Gosling i Mendes inače su složni u želji da svoju djecu ne žele izlagati medijima, a poznato je i da ih odgajaju bez pomoći dadilja.

KOGA ZOVE?

Eva Mendes prvi puta u javnosti nakon objavljenih nominacija za Oscara

Pogledaj galeriju