presretni su

Rođendanski poklon koji ostavlja bez daha: Jennifer Lopez iznenadila svoje najmilije

23.02.2024 u 18:30

Bionic
Reading

Na Instagramu ambiciozne Jennifer Lopez osvanuo je video koji pokazuje što je pjevačica darovala svojim blizancima za 16. rođendan

16. rođendan u svijetu ima posebno značenje, a kako bi pripremila što veće iznenađenje svojim blizancima Emmi i Maxu, Jennifer Lopez poklonila im je poseban dar. Posebni su oni pokloni koji u nama ostavljaju trajne uspomene, a upravo će rođendansko putovanje u Japan stvoriti brojne obiteljske trenutke kojih će se čitava obitelj još dugo sjećati.

Na profilu popularne Amerikanke osvanuo je video koji objedinjava najljepše trenutke s putovanja, a sadržava razne aktivnosti tipične za japansku kulturu.

Montaža pokazuje obitelj na raznim lokacijama diljem Japana, uključujući restorane i umjetničke galerije te razne radionice s tradicionalnim japanskim aktivnostima. Sretna majka u pozadinu videa uključila je svoju pjesmu 'Hummingbird', no neke posebno bitne rečenice ipak je ostavila da svi pratitelji mogu čuti.

'Nikada nisam vidjela Maxa tako uzbuđenog', rekla je Lopez svojoj kćerkici, na što je ona odgovorila: 'Nikad nisam vidjela sebe tako uzbuđenu.'

Podsjetimo, Emma i Max rodili su se 2008. godine dok je pjevačica bila u braku s Marcom Anthonyjem. Brak je trajao od 2004. do 2014, a blizanci se sjajno slažu i s očuhom Benom Affleckom te s njegovom djecom iz braka s glumicom Jennifer Garner.

MODERNA OBITELJ

Brižni tata: Ben Affleck u šetnji s kćerkom i pokćerkom

Pogledaj galeriju