slomljeno srce

Natalie Portman otkrila kako se osjeća nakon glasina o razvodu

22.02.2024 u 10:33

Bionic
Reading

Poznata Oskarovka prošle je godine prošla kroz krah 11-godišnjeg braka, no o tom pitanju još uvijek ne želi govoriti. Još uvijek čuva svoju privatnost, no ipak je otkrila da joj ovo razdoblje nije lagano

Prošla je godina bila presudna za brojne brakove, a tako i za onaj Natalie Portman i baletana Benjamina Millepieda. Iako je ovaj par poznat kao onaj o čijem se odnosu nije znalo puno jer su pokušavali štititi svoju privatnost, ljubavi je presudila treća osoba.

'Nakon što su vijesti o njegovoj aferi izašle u javnost, pokušavali su poraditi na svom braku, ali su trenutno u raspadu', tvrdio je izvor za strane medije u kolovozu. Nakon toga je glumica u javnosti viđena bez vjenčanog prstena te potvrdila kako braku nema spasa.

Kako je glumica zvijezda novog izdanja časopisa Vanity Fair s Bradleyjem Cooperom, Pedrom Pascalom i Colmanom Domingom, progovorila je o svojim novim poslovnim pothvatima, ali i kratko odgovorila na pitanje o ljubavnom statusu.

'Užasno je i nemam nikakvu želju pridonijeti tome', komentirala je Portman brojne natpise o njezinom braku.

Naime, kako je zasad poznato, njezin je suprug imao aferu s aktivisticom za klimatske promjene Camille Etienne. Kasnije je zažalio, no glumica preko bračne nevjere nije mogla preći te je odluka o rastavi bila jedino logično rješenje. Razvodu braka prethodilo je 11 godina braka, a upoznali su se na snimanju filma 'Crni labud', gdje je Millepied bio koreograf.

NATALIE I JULIANNE

Oličenje elegancije: Poznate oskarovke blistale u stajlinzima vrijednim kopiranja

Pogledaj galeriju

Inače, glumica se još od ranih dana svoje karijere svim silama trudi razdvojiti 'poslovno' i 'privatno' pa će mnoge iznenaditi da joj ime pod kojim je znamo zapravo i nije pravo.

'Odabrala sam drugo ime kad sam počela, što je bio zanimljiv način na koji sam razdvojila identitete. Uzrujala bih se kad bi me netko u školi nazvao Natalie Portman. Mislila sam, ako me poznaješ, znaš me kao Natalie Hershlag u školi', rekla je glumica za Vanity Fair te otkrila kako postoji mnoštvo načina na koje vidi sebe.

vitke noge u prvom planu

Dugo je nismo vidjeli: Natalie Portman izgleda bolje no ikada, a besprijekornu liniju istaknula je s dva izazovna stajlinga

Pogledaj galeriju