STIŽU ODGOVORI

Let 3 uzvratio Kseniji Urličić: 'Neki dan je govorila da bi bilo dobro da idemo, valjda je zaboravila terapiju ili nešto pobrkala'

13.02.2023 u 09:19

Bionic
Reading

Javnost ne prestaje govoriti o pobjedi riječkog Leta 3, osobito nakon što su se pojavila naklapanja da njihov performans s traktorom zapravo ima veze progonom Srba. Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja takvo što oštro demantiraju

Čini se da se reakcije na nastup i pobjedu Leta 3 na ovogodišnjoj Dori neće tako brzo i lako smiriti, a riječi pjesme, kao i dolazak traktorom ispred Sportske dvorane Marino Cvetković u Opatiji, u kojoj je održano natjecanje, svatko je drugačije protumačio.

Upravo iz tog razloga članovi grupe Let 3, Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja, komentirali su za Dnevnik Nove TV sve za što ih se proziva. Tako su, među prvim, oštro demantirali naklapanja da njihov performans s traktorom ima veze s progonom Srba.

'To nije točno, nikad ne bismo radili sprdnju na neku situaciju kad je čovjeku loše, to nije naš stil, to nikad ne bismo napravili. Ne znam kako nekome to može pasti na pamet, ne rugamo se ljudima u nevolji niti ćemo to ikad raditi. Volimo ljude i šaljemo ljubav', izjavio je Mrle, na što se Prlja nadovezao: 'Nepotrebno, na kraj pameti da bismo imali takve primisli.'

Let 3 nije mogao ne dotaknuti se i izjava Ksenije Urličić, koja je, kako je rekla, šokirana njihovom pobjedom. 'Izgleda da je to zbog guzice, znači da mozak radi jer reagira na guzicu. Inače, kaže se da noge smrde jer rastu iz guzice, ali nekom noge smrde jer rastu iz mozga', rekao je Mrle dok je Prlja dodao:

  • +5
Let 3 pobjednici Dore 2023. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj

'Neki dan je govorila da bi bilo dobro da idemo, valjda je malo zaboravila terapiju ili nešto pobrkala.'

Glazbenici su rekli da se vesele nastupu na Eurosongu u Liverpoolu i tvrde kako će se tamo zabaviti, osobito jer će dobiti priliku nastupiti u najboljim uvjetima i s vrhunskom produkcijom.

ŠČ

Ništa manje nismo ni očekivali: Let 3 na Doru stigao traktorom

Pogledaj galeriju

Moguće diskvalifikacije, o kojima su neki govorili, oni se ne boje. 'Tamo ćemo se malo raspojasati. Znam da i Doru prati cijeli Eurosong i da je nešto trebalo biti diskvalificirano, već bi se dogodilo i ne bi prošlo, očito nije ništa opasno, čak mislim da ćemo se još raspojasati kako to znamo', otkrio je Mrle.

Ono u čemu se slažu je da će biti ono što jesu - Let 3 i nitko drugi, zbog čega većina ljudi zna što od njih mogu očekivati.