POHVALILA SE NA INSTAGRAMU

Nakon što je otkrila da ima novog partnera, ali i da čeka trećeg sina, Anja Alavanja pokazala i trudnički trbuščić

05.02.2021 u 09:17

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica, koja je tek nedavno otkrila da se početkom prošle godine rastala od dugogodišnjeg supruga Željka Romca, s kojim ima dvojicu sinova, ponovno je sretna i zaljubljena, a s novim partnerom čeka i još jednu bebu

Sunce smo danima dozivali i priželjkivali, stoga ne čudi da su jučer svi pohrlili po svoju dozu vitamina D. Među njima se našla i televizijska voditeljica Anja Alavanja, koja je u šetnju povela i svog sina. Iz braka sa Željkom Romcem, voditeljica je dobila petogodišnjeg Ivora i devetogodišnjeg Jakova.

Nakon razvoda, čije je detalje držala u tajnosti sve do nedavno, Anja Alavanja ponovno se zaljubila i to u ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca, s kojim sada čeka i svoje treće dijete, još jednog sina.

Kako je nedavno rekla za tportal, u trećoj trudnoći dobila je za sada 11 kilograma, no, jedan pogled na njezinu najnoviju fotografiju to ne bi nikada rekao.

Zajedno sa sinom Anja je pozirala nasmijana, pogleda sakrivenog iza sunčanih naočala. S kožnom jaknom, ispod koje je provirivao cropani pulover i jednostavni bijeli T-shirt, jasno su se vidjele trudničke traperice sa visokom pasicom, zahvaljujući kojem se nazirao i trudnički trbuščić.

Ispod fotografije nanizali su se komplimenti, a Anja je tek napisala: 'Ozebli dočekali sunce...'

  • +3
Anja Alavanja Romac Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX