kao filmski scenarij

Nakon razvoda Anja Alavanja ponovo ljubi, ali i čeka treće dijete: 'Nisam ni sanjala da bi mi se sve ovo moglo dogoditi'

28.01.2021 u 09:06

Bionic
Reading

Početkom 2020. razvela se od Željka Romca, ekonomista, agronoma i gitarista, s kojim je bila u braku deset godina, no u njezinom životu sve se nakon toga odigralo kao na filmu. Voditeljica nije dugo bila sama jer se ubrzo zaljubila u ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca, a na jesen su saznali sretnu vijest da im stiže beba

Anja Alavanja je prošlog ljeta započela vezu s 34-godišnjim Vedranom Viljevcem, ekonomistom i nogometnim trenerom koji radi u farmaceutskoj tvrtki. Potkraj svibnja stiže im prinova, a tome se neizmjerno raduju i njeni sinovi, 9-godišnji Jakov i 5-godišnji Ivor, donosi Gloria.

  • +3
Anja Alavanja Romac Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX

'Podijelila sam sve dječje stvari koje sam imala, nisam ni sanjala da bi mi se sve ovo moglo dogoditi. Smiješno je to što sam mjesec dana prije nego sam saznala rastavila kinderbet koji je posljednjih deset godina služio za veš', ispričala je za tportal.

'Uglavnom, sad se već ponovo ufuravam u tu ulogu, stalno mi iskaču članci o bebama, osjećam se veliko, dobila sam 11 kilograma', povjerila nam se.

Podsjetimo, početkom 2021. Anja je priznala da se razvela od glazbenika Željka Romca, no o razlozima razvoda nije htjela govoriti. Novost u njezinom životu je i ta da od prošle subote na HRT-u u jutarnjem terminu ide njezina emisija 'Zdravo je znati', kratki format koji vodi i uređuje. Prije toga gledatelji su je mogli pratiti u emisiji 'Zdravlje na kvadrat' na Novoj TV.