SKORO IZ PRVE

Iza nje je tek nešto više od pola trudnoće, a Anja Alavanja već zna ime trećeg djeteta

02.02.2021 u 19:04

Bionic
Reading

Nekim roditeljima određivanje imena svojoj prinovi predstavlja nemali problem pa odluku odgađaju do zakonskog roka. Ana Alavnja ne pripada toj skupini roditelja, jer ime već zna iako je termin poroda njenog trećeg djeteta krajem svibnja

Voditeljica i njezin novi partner Vedran Viljevac sretnu vijest o dolasku prinove doznali su prošle jeseni, a u godini koja je za nju počela razvodom desetogodišnjeg braka sa Željkom Romcem, stvari su se tako odlično i nenadano posložile.

Vezu s 34-godišnjim Vedranom, ekonomistom i nogometnim trenerom koji radi u farmaceutskoj tvrtki, Anja je započela prošloga ljeta, a sretnu vijest koja ih je iznenadila prošle jeseni, voditeljica je tek nedavno otkrila javnosti.

  • +3
Anja Alavanja Romac Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX

'Podijelila sam sve dječje stvari koje sam imala, nisam ni sanjala da bi mi se sve ovo moglo dogoditi. Smiješno je to što sam mjesec dana prije nego sam saznala rastavila kinderbet koji je posljednjih deset godina služio za veš', ispričala je Anja za tportal.

'Uglavnom, sad se već ponovo ufuravam u tu ulogu, stalno mi iskaču članci o bebama, osjećam se veliko, dobila sam 11 kilograma', povjerila nam se Anja.

U razgovoru za časopis Story, Anja otkriva kako 9-godišnji Jakov i 5-godišnji Ivor, njeni sinovi iz prvog braka, sve više ispituju i jako se raduju bebi.

'Ja trudnoću koristim pa glumim da mi je jako teško, da se više uključe u kućanske poslove. Povremeno mi se smiluju, ali morat ću još više kukati', šali se Anja koja već zna ime djeteta.

'Znamo da je dečkić. Svi su mi priželjkivali curicu pa i ja sama, eto, da ispunim kvotu, ali sam bila nekako baš sretna kad sam čula da je još jedan dečko. Ipak sam u muškim stvarima, igračkama, sportu zadnjih devet godina. Odlučili smo se za ime, skoro iz prve. Nisam htjela da bude preučestalo, ali opet da bude jednostavno. Ali još neću otkriti...', rekla je Anja za Story.