mijenja se

Nakon što je iznenadila promjenom izgleda, Mia Negovetić otkriva velike promjene u privatnom životu, ali i detalje o dečku

02.09.2022 u 23:39

Bionic
Reading

Mnogi je se sjećaju kao preslatke djevojčice moćnog glasa koja je otpjevala himnu i mnoge ostavila bez riječi. No, Mia Negovetić je odrasla, a ovog ljeta to je svima dala do znanja, kao pjesmom tako i izgled. Iako privatan život jako dobro krije, sada je ipak progovorila i o svom dečku

Nekada curica s moćnim vokalom i pobjednica u dječjem pjevačkom talent showu 'Zvjezdice', a danas mlada pjevačica zavidnog stasa i glasa. Mia Negovetić početkom srpnja je najavila veliki zaokret. Promijenila je imidž, što je rijetko kome moglo promaknuti. Nakon toga je uslijedio singl 'Mijenjam se' koji je pratio i više nego dojmljiv spot. U njemu Mia s novom, crnom bojom kose, jakom šminkom i u trikou boje kože s velikom tetovažom na bedru izgleda poput prave vamp žene. Nema ni traga one donedavno malene djevojčice. Nema sumnje, Mia je odrasla, a zajedno s njom promijenila se i njezina glazba.

'To je možda ljudima teško prihvatiti, s obzirom da sam na sceni od 11 godine. I pretpostavljam da je to možda najveći problem, jer me svi pamte kao malu curicu koja pjeva himnu,' kaže Mia u intervjuu za INMagazin.

Otkriva kako je biti na sceni, na kojoj se pojavila kada joj je bilo 11 godina, oduvijek bio njezin san. Od tada je prošlo gotovo desetljeće, a ova danas 20-godišnja djevojka dječje pjesme je zamijenila radom na svom prvom autorskom albumu.

Izvor: Društvene mreže

Osim po pitanju glazbenog izričaja, Miji su se dogodile i značajne promjene na privatnom planu. Započela je samostalan život, ali i pronašla sreću u ljubavi. 'Bio je to veliki korak u mojem životu, ali dobar korak eto. Puno lijepih stvari se dogodilo, i mislim da je to novi puteljak koji moram pratit,' kaže Mia za INMagazin te dodaje kako će uvijek potražiti savjet od svojih roditelja, koji imaju najvažniju ulogu u njezinom životu. Ipak, sviđa joj se taj osjećaj samostalnosti.

Sretna je i u ljubavi, i to više od godinu dana. 'Ne znam što bi da nemam njegovu podršku svaki dan. Mi smo se stvarno, baš smo se našli. Dva umjetnika, i međusobno se podržavamo, poštujemo i mislim da je to najvažnije', kaže za INMagazin. Inače, Mia je dečka prvi put pokazala u lipnju prošle godine na dodjeli Porina. No, i tada je Mia bila vrlo tajanstvena te nije željela otkrivati detalje iz privatnog života.

  • +4
Mia Negovetić Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX