provokativno i mračno

Mia Negovetić više nije djevojčica: U vamp izdanju je iznenadila mnoge

24.08.2022 u 13:15

Bionic
Reading

Mnogi je se sjećaju kao preslatke curice s moćnim vokalom i pobjednice u dječjem pjevačkom talent showu 'Zvjezdice', a početkom srpnja je najavila veliki zaokret. Promijenila je imidž, a sada se s novom, crnom bojom kose, jakom šminkom i u trikou boje kože s velikom tetovažom na bedru pojavila u svom novom video spotu

'Daj pusti me da odem', pjeva Mia Negovetić u skladbi 'Mijenjam se'. A njezina promjena u vamp ženu iz djevojčice iznenadila je mnoge.

'Prikazali smo ženu u svijetu medija, ogoljenu pred istinom koju drugi sami stvore na temu onoga što čuju ili misle. Što se zapravo skriva ispod njezine kože? Pritisak, seksizam, diskriminacija i sve ono što na dnevnoj bazi može sama o sebi pročitati, bez da je izvorno došlo od nje i njezine istine. Cilj ovoga spota je da dokažemo što se zapravo krije 'iza zastora', objasnila je pjevačica.

Izvor: Društvene mreže

U novom spotu, prema komentarima na YouTubeu, izgledom podsjetila na Megan Fox, a neke i na mladu plesačicu Maddie Ziegler koja je glumila u nekoliko spotova za svjetski poznatu glazbenicu Siu.

  • +4
Mia Negovetić Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX