NOVI TREND?

Nakon Šprajca, i zgodna sportska novinarka otkrila što je nadahnjuje

19.07.2019 u 18:26

Bionic
Reading

Popularni televizijski voditelj Zoran Šprajc u četvrtak je na svom Instagramu otkrio kako najbolje ideje za njegovu emisiju nastaju na čik pauzi. Svoj izvor nadahnuća otkrila je svojim pratiteljima i zgodna sportska novinarka na privremenom radu u Španjolskoj

Korčulanka Fani Stipković već nekoliko godina živi i radi kao sportska novinarka u Madridu, a slobodne trentke, osim za povratak u domovinu, koristi i za putovanja po svijetu.

Trenutno je zgodna plavuša u Kaliforniji, u obalnom području La Jolla nedaleko od San Diega, a svojim je obožavateljima otkrila što je tamo nadahnjuje.

'Punim se kreativnošću uz ocean', napisala je Fani uz fotografiju na kojoj je prostranstvo Tihog oceana zaklonjeno njezinim zanesenim pogledom, kosom i oblinama.

Područje La Jolla je osim po razvedenoj obali poznato i po brojnim obrazovno-znanstvenim institucijama, šetnicama kroz drvorede borova, ali i po otmjenim buticima.

Što to točno nadahnjuje magistricu struke i zaljubljenicu u tjelovježbu i modu, nije precizirala, ali ostavit ćemo mogućnost da je oceansko prostranstvo nadahnjujuće samo po sebi.

  • +14
Fani Stipković Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Matijašec