podrška iz splita

Nakon smjene Uršule Tolj, oglasila se i Albina Grčić

03.11.2021 u 14:40

Bionic
Reading

Danas je potvrđeno kako dosadašnja urednica i voditeljica HRT-a više nije urednica Dore te da iduće godine neće biti šefica hrvatske delegacije za Eurosong, a ovogodišnja predstavnica Hrvatske, Albina Grčić je objavila fotografiju iz Rotterdama na kojoj pozira s njom i sa svojim plesačima

'Nikad ne shvaćaš vrijednost nečega dok to ne izgubiš', napisala je Albina Grčić u opisu fotografije. U komentarima joj se javila i Uršula Tolj i ostavila je emotikon srca.

Tolj je bila na 'šefica' naše delegacije ove godine kada nas je predstavljala Splićanka s pjesmom 'Tick-Tock'. njezinoj smjeni se šuška već mjesecima, točnije od kraja svibnja, no to nema veze s tim što se Albinanisu nije plasirala u finale Eurosonga.

Kako je javio Jutarnji list, na čelo naše delegacije za Eurosong došao je Tomislav Štengl, urednik HTV 2 i v.d. urednika HTV 1 te urednik Dore 2020. na kojoj je pobijedio Kedžo. Štengl će za koji dan dati prve izjave. Još nije poznato hoće li se što mijenjati u propozicijama natječaja Dore, hoće li se formirati novi žiri i uslijediti novi koncept.

  • +12
Albina Grčić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ante Odak_ UniversalMusic