PRAVA ZVIJEZDA

Nakon skandala s fotografijama Severina privatnim zrakoplovom odletjela u nepoznato

07.09.2018 u 11:56

Bionic
Reading

Prije nešto više od dva tjedna naša estradna ikona našla se usred skandala koji je prodrmao Balkan. Njezine privatne golišave fotografije ugledale su svjetlo dana i stavile je u vrlo nezgodan položaj. Severina se unatoč svemu vratila svakodnevici, a sada je privatnim zrakoplovom odletjela u nepoznatom smjeru

Ispred privatnog zrakoplova Severina je poput prave zvijezde pozirala za svoje Instagram obožavatelje u bijeloj mini haljini, crnim trendi sandalama s kitten petom i mačkastim okvirima sunčanih naočala koje su proteklo ljeto bile apsolutni hit.

Samouvjerena i s osmijehom na licu pjevačica je vrlo vjerojatno uputila na još jednu inozemnu gažu i tako dala do znanja da ni malo ne mari za skandal koji je odjeknuo poput munje prije dva tjedna, kada su njezine privatne eksplicitne fotografije izašle u javnost.

'Sve se ovo 'događa' upravo nakon sto je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivšeg partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti', rekao je tada Severinin menadžer Tomislav Petrović za tportal, uperivši prst krivnje za cijelu situaciju u njezina bivšeg partnera Milana Popovića.

  • +5
Severina Kojić u haljini s potpisom Tibi, cipelama Alexandrea Birmana i torbicom Chloe Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Početkom rujna, poznata Splićanka upisala je svog sina Aleksandra kojeg dijeli upravo s Popovićem u prvi razred osnovne škole na Knežiji i baš poput svake druge majke bila uzbuđena i nabijena emocijama zbog svog prvašića. Njezine fotografije iz prošlosti nisu je dale isprovocirati i svakim danom nam pokazuje kako je oglušila na negativne komentare o sebi.