teško oprašta

Nakon razuzdanog izlaska: Justin Timberlake još uvijek ne uspijeva vratiti povjerenje svoje supruge

20.12.2019 u 18:50

Bionic
Reading

Usprkos javnim iskazivanjima ljubavi, američka glumica Jessica Biel još uvijek nije spremna upotpunosti oprostiti svom suprugu, pjevaču Justinu Timberlaku, prisno druženje s filmskom kolegicom u vidno alkoholiziranom stanju

Prema riječima izvora bliskih holivudskom paru, Jessica i Justin trenutno su iznimno fokusirani na popravljanje bračnih problema, no glumica je i dalje 'jako provrijeđena i uznemirena, te mu još uvijek nije oprostila u potpunosti'.

Podsjetimo, nakon što je na setu novog filma snimljen u prisnom druženju kako se vidno alkoholiziran drži za ruke s kolegicom Alishom Wainwright, Justin Timberlake javno se ispričao putem svog Instagram profila cijeloj svojoj obitelji zbog učinjene pogreške.

  • +10
Justin Timberlake i Jessica Biel Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako ističu izvori bliski paru, Justina je upravo Jessica potaknula na javnu ispriku zbog osjećaja sramote koji je izazvala objava paparazzo fotografija iz New Orleansa, no vjeruje kako se između Justina i njegove kolegice sa filmskog seta ništa nije dogodilo.

Na svom Instagram profilu Jessica je prije nekoliko dana objavila video kojim reklamira lopte za pilates i snima kampanju, a njezin suprug ispod objavljenog videa ostavio joj je emotikone srca. Obožavatelji američke glumice to nisu dočekali s odobravanjem, dapače, ispod njegove objave stvorio se niz komentara nepoznatih ljudi iz cijelog svijeta koji su jedva dočekali da izvrijeđaju Timberlakea zbog njegovog ponašanja i javne sramote koju je nanio svojoj lijepoj supruzi.