BILI SU NERAZDVOJNI

Nakon prerane smrti Raya Liotte oglasila se njegova velika ljubav: 'Moj život s njim posljednjih godina bio je čaroban. Imali smo ono o čemu mnogi samo sanjaju'

28.05.2022 u 20:49

Bionic
Reading

Samo dva dana nakon smrti zvijezde filma 'Dobri momci', glumca Raya Liotte, javnosti se u velikoj tuzi oglasila njegova voljena zaručnica Jacy Nittolo. Zgodna frizerka za koju je holivudski glumac zaručio prije dvije godine emotivno se s njim oprostila i svima pokušala pokazati koliko su se voljeli

Zaručnica nedavno preminulog 67-godišnjeg američkog glumca Rayja Liotte, Jacy Nittolo oglasila se putem Instagram profila o smrti svog voljenog zaručnika i emotivnom porukom sve rastužila.

'Moj život s njim posljednjih godina bio je čaroban. Ray i ja dijelimo duboku ljubav koju ću u svome srcu zauvijek čuvati. Smijali smo se svaki dan i bili smo nerazdvojni. Naša je kemija bila divlja na najbolji način. On mi je bio sve na svijetu i nismo se mogli zasititi jedno drugog. To je prava ljubav o kojoj se sanja. On je bio najljepša osoba koju sam poznavala, a čak je i to podcjenjivanje', stoji u objavi koja je brzo osvanula na mnogim svjetskim portalima, a ispod koje je Jacy priložila nekoliko zajedničkih fotografija.

Brzo su krenula nagađanja da su neke od fotografija posljednje tek par dana prije nego što je glumac preminuo u snu u Dominikanskoj Republici, gdje je snimao svoj novi film 'Opasne vode'.

Liotta je zaručio Nitollo na Božić 2020. godine, a frizerka i glumac su se navodno upoznali preko svoje djece.

  • +3
Jacy Nittolo i Ray Liotta Izvor: Profimedia / Autor: Phillip Faraone / Getty images / Profimedia

'Upitao sam ljubav svog života hoće li se udati za mene i hvala Bogu pristala je. Božićne želje se zaista ispunjavaju', poručio je prije dvije godine putem društvenih mreža Liotta. Slavni glumac iz braka s glumicom i producenticom Michelle Grace ima 23-godišnju kćer Karsen dok Nittolo iz braka s producentom Joeyjem Nittolom ima četvero djece - sinove Daxa (24), Chazza (22) i Joeyja (11) te kćer Jade (19).

Liotta je u rujnu 2021. godine rekao da su se njegova kći Karsen i Nittolin sin Chazz upoznali na jednoj zabavi te da su nakon toga odlučili spojiti svoje roditelje.

Prošle godine zvijezda mafijaških filmova za People se otvorio o svom životu s Jacy kazavši: 'Srećom za mene je pandemija donijela nešto dobro. Upoznao sam prekrasnu osobu s kojom sam sada zaručen, a vrijeme koje smo mogli provoditi zajedno kod kuće zatvoreni samo nas je još više zbližilo. Drago mi je zbog toga jer znam mnogo parova koji su se u tim prilikama raspali, ali moja odabranica je sjajna'.