Jedno od njihovih najdražih putovanja:

Emotivno i svečano: Cure nove fotografije Ivaniševića iz Amerike

18.07.2021 u 13:08

Bionic
Reading

Goran Ivanišević dobio je životno priznanje i uvršten je u Hall of Fame 20 godina nakon osvajanja Wimbledona. Svečano je primljen ove subote u Newportu na Rhode Islandu, a uz njega je bila i njegova životna suputnica Nives Ivanišević

Supruga Gorana Ivaniševića već neko vrijeme ne radi na radiju pa je mogla s njim na ovo putovanje. Uzbuđena Nives Ivanišević iz američkog Newporta ne prestaje objavljivati fotografije.

Najprije pokazala fotografiju na kojoj poziraju ispred svjetionika, a onda i djelić tamošnje atmosfere kao i modne kombinacije sene i Gorana. Naravno niu izostali brojni komplimenti njezinim pratitelja i prijatelja a na neke od njih se Nives potrudila i odgovoriti uglavnom s emotikonima.

Inače u govoru na svečanosti u Newportu Ivanišević je poseban prostor dao onima koji su se najviše žrtvovali za karijeru novog stanovnika Kuće slavnih - otac Srđan i majka Gorana. Zahvalio se i svojoj djeci: 'Oliveru, koji je 'još premali da bi znao tko je njegov otac, ali ga voli', te Emanuelu i Amber, koji su dovoljno veliki i 'osjećaju ponos zbog onoga što je njihov otac ostvario'.

'Kad sam ja počinjao biti dobar (tenisač), ona je još bila djevojčica. Nije znala za mene, niti je znala išta o tenisu. Dvadeset i nešto godina poslije stoji ovdje iznimno ponosna i prelijepa. Hvala ti na podršci i ljubavi', zahvalio se tenisač svojoj supruzi. Ona mu je iz prvih redova poslala poljubac.