grece ghanem

Ovi laskavi modeli kupaćih kostima savršena su opcija za zrelije dame

19.07.2023 u 11:30

Bionic
Reading

Prepoznatljiva sjedokosa trendseterica Grece Ghanem dokazuje pokazuje modele laskavih kupaćih kostima u kojima će zablistati zrelije dame

Odabir kupaćeg kostima za novu ljetnu sezonu nije nimalo lak zadatak, no iskusne modne poznavateljice dobro znaju da sve kreće od dobrog poznavanja vlastitog ukusa, a ne aktualnih trendova.

Uz to, posljednjih godina postalo je jasnije nego ikad da omiljeni modni komadi ne dolaze s dobnim ograničenjima pa tako niti kupaći kostimi jer i zrelije dame pokazuju da itekako dobro izgledaju i u senzualnim bikinijima, koliko i klasičnim jednodijelnim modelima.

Grece Ghanem, jedna od poznatijih 50+ trendseterica, dala je nekoliko vlastitih primjera u kojima ćete lako pronaći inspiraciju za odabir pogođenog kupaćeg kostima i za ovu sezonu.

Bikini s bandeau gornjim dijelom

Jedna od vrsta bikinija koje Ghanem često nosi na svojim fotografijama je onaj s ravnim gornjim dijelom. Dizajn koji se često povezuje s tinejdžerskom dobi zapravo je stil koji laska svim dobnim skupinama, a uz to je i vrlo, vrlo udoban. Missonijev prepoznatljivi triko print jedna je od formula za komplet koji se može nositi iz ljeta u ljeto.

Bikini s retro gaćicama visokog struka

Još jedan klasik koji ne razlikuje generacije. Visoke gaćice bile su osnovni komad prije nekoliko godina, a njegov retro dojam u skladu je i s mladenačkim Y2K trendom. Crne opcije su obično najdiskretnije, ali odabir nježnih tonova ili efektnog uzorka uvijek dobra ljetna alternativa.

Klasični trokut bikini

Još jedna zvijezda među odjevnim predmetima koju volimo ljeti i koja nikad ne iznevjeri je klasični trokut bikini. Ghanem jasno daje do znanja koliko laskavo izgleda u bijeloj boji te kombiniran s trendovskim Barbie lookom u ružičastoj boji.

Ako želite naglasiti preplanulost, birajte nježne pastelne boji ili, za one hrabrije, neonski žutu, narančastu ili zelenu.

Jednodijelni kupaći kostim

Grece Ghanem pokazuje da jednodijelni kupaći kostimi ovog ljeta mogu biti i najzanimljiviji komadi koje ćete vidjeti na plaži. Pogotovo ako je riječ o efektnom dizajnu poput zelenog modela sa šljokicama i vezicama kakvog bira ova prepoznatljiva sjedokosa trendseterica!

Asimetrični modeli

Još jedan način drugačijeg nošenja jednodijelnih kupaćih kostima je odabir stilova koji su (relativno) neuobičajeni. Na primjer, asimetrični modeli su jedan od najlaskavijih načina da osigurate savršen izgled ovog ljeta. Prije nekoliko dana Ghanem je nosila jedan u koraljnoj boji, u kombinaciji s narukvicama u boji i odgovarajućom pletenom kapom. Čista inspiracija!