NEŠTO SE DOGAĐA

Nakon otkazivanja koncerta Lole Astanove u Hrvatsku ne dolazi ni Enrique Iglesias?

12.11.2019 u 10:22

Bionic
Reading

Uzbekistanska pijanistica trebala je nastupiti u Zagrebu početkom strudenog, ali se desetak dana prije oglasila da se zbog osobnih razloga to neće dogoditi. Sada se pričao o otklazivanju koncerta još jednog svjetski poznatog glazbenika, Enriquea Iglesiasa čiji je koncert zakazan za 1. prosinac u zagrebačkoj Areni

'Poštovani kupci, trenutno kupovina ulaznica nije moguća zbog organizacijskih promjena vezanih uz koncert Enrique Iglesiasa. Nastojat ćemo pružiti nove informacije u što kraćem roku. Hvala Vam na razumijevanju', objavljeno je na stranici Eventima. Također, nastup u Zagrebu uklonjen je i sa službene Iglesisasove web stranice, a pod upitnikom je navodno nastavak turneje u Minsku i Rigi.

Enrique bi trebao doći u naš glavni grad u sklopu turneje 'All The Hits Live' i to bi bio njegov treći koncert nakon što je Zagrebu 2015. godine nastupio u sklopu turneje 'SEX and LOVE' te 2002. godine. Aktualna turneja imena 'All the hits Live' u Zagreb je, kako je bilo najavljeno - trebala dovesti 'novu, raskošnu produkciju, fantastičnog Enriquea i sjajnu energiju'.