POSEBNA LJUBAV

Snimka koja nikog ne ostavlja ravnodušnim: Enrique Iglesias pravi je tata od zanata

26.09.2019 u 12:10

Bionic
Reading

Ljubav između tate i kćeri neopisiva je, a baš takvu teško riječima izrecivu vezu gledamo između popularnog glazbenika Enriquea Iglesiasa i njegove neodoljive nasljednice Lucy

Blizanci Lucy i Nicholas koje je glazbenik Enrique Iglesias dobio sa slavnom tenisačicom Anom Kurnjikovom uskoro će navršiti dvije godine, a iako su rijetke prilike u kojima ih možemo vidjeti, svaka nova javna fotografija ili video oduševe milijune.

Tako je bilo i kada je latino pjevač objavio neodoljivu snimku sa svojom kćerkicom Lucy dok u dvorištu luksuzne vile na Floridi plešu uz omiljenu dječju pjesmicu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

😍🚌

Objavu dijeli Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Vesela djevojčica velikih plavih uvojaka trčkarala je dvorištem bosa u preslatkoj bijeloj bluzici i prugastim tajicama, dok ju je tata pokretima pokušavao pratiti u plesu.

Iglesias i njegova nevjenčana supruga Ana presretni su što su prije nešto više od godinu i pol po prvi puta postali roditelji blizanaca, koji su sada centar njihova svijeta.

Latino pjevač i bivša tenisačica upoznali su se davne 2001. godine, na snimanju spota za njegovu pjesmu 'Escape'. Iako se godinama pričalo kako o vjenčanju, tako i o prekidima, ništa od toga nije se pokazalo istinitim, oni svoju vezu nisu nikada ozakonili, a onda su u prosincu sve potpuno iznenadili kada su postali roditelji jer su trudnoću tajanstveno skrivali od javnosti i medija.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#sundaymood 🎄🎄🎄

Objavu dijeli 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova)

Žive povučeno, skrivajući svoju intimu na Floridi, a tek povremeno putem društvenih mreža fanove obraduju novostima iz života.