NIJE BILO LAKO

Karmela Vukov Colić o usponu života: ‘S vremena na vrijeme nije loše zadati si neki teško ostvariv cilj'

04.03.2022 u 14:03

Bionic
Reading

Strastvena ljubiteljica putovanja nedavno je posjetila Kolumbiju iz koje se redovito javljala svim obožavateljima na društvenim mrežama. S malim odmakom od tog dalekog putovanja Karmela se prisjetila jednog od najdražih, ali i najtežih trenutaka iz Južne Amerike

Prije nešto više od dva tjedna nekadašnja HRT-ovka Karmela Vukov Colić sve je pratitelje na društvenim mrežama iznenadila kada se javila iz daleke Kolumbije. Za svoje prvo putovanje u 2022. bivša voditeljica odabrala je zemlju u Južnoj Americi za koju slovi da je jedna od najopasnijih. Hrabra i odvažna putnica pridružila se turističkoj grupi i u desetak dana posjetila sve važne destinacije u toj zemlji.

Po povratku u Zagreb, Karmela je uspjela slegnuti dojmove i rezimirati cijelo putovanje, a sada je odabrala i najvažniji trenutak sa svoje avanture.

Riječ je o usponu na stijenu La Piedra Del Peñol de Guatapé, visoku impresivnih 220 metara, do čijeg vrha vode čak 740 stepenica. Trnovit put do vrha prešla je i naša bivša voditeljica, a evo kako je izgledao sam cilj.

‘Ovo mi je vjerojatno najdraža kolumbijska fotografija! Hvala Marinu koji ju je snimio na kraju mog uspona na 220 m visoku stijenu do čijeg vrha vodi 740 (ne odveć ugodnih) stepenica. Bilo je vruće i naporno, ali sreća zbog osvajanja stijene (zapravo - sebe same) je neopisiva… S vremena na vrijeme nije loše izaći iz svoje 'comfort zone', zadati si neki teško ostvariv cilj i krenuti spremno prema njemu. Jer, riječima Barryja Finlaya, 'svaki je planinski vrh nadohvat ruke, samo se morate nastaviti penjati', zaključila je Vukov Colić ispod fotografije na kojoj s ponosom pozira na vrhu odakle se pruža nevjerojatan pogled.