DANI ODMORA

Nakon obiteljske tragedije Chrissy Teigen blagdane provodi na Karibima gdje se polako oporavlja od svega

28.12.2020 u 17:00

Bionic
Reading

Model Chrissy Teigen prije dva mjeseca doživjela je veliku tragediju kada je u petom mjesecu trudnoće izgubila treću bebu koju je željno iščekivala sa suprugom Johnom Legendom. Na neko vrijeme povukla se iz medija te s društvenih mreža, ali sada jasno daje do znanja da svim silama pokušava prebroditi bol i tužna sjećanja

Kako bi se malo maknuli iz svoje svakodnevice i okoline koja ih je stalno podsjećala na tragediju iz listopada, kada je doživjela spontani pobačaj i izgubila treću bebu, Chrissy Teigen i John Legend organizirali su obiteljski izlet. Za blagdane su otputovali na Karibe, a kako se tamo provode pokazala nam je upravo nekadašnja manekenka.

Putem svog Instagram profila, na kojem je nekoliko tjedana bila neaktivna, Chrissy se javila iz toplijih krajeva. Preplanula u zlatnom jednodijelnom bikiniju, u društvu kćerkice Lune, supruga slavnog glazbenika pozirala je pored bazena. Osim toga, dala je do znanja da polako dolazi k sebi te da svim silama pokušava prebroditi tugu.

'Ovo sam ja i moje tijelo još jučer. Iako više nisam trudna, svaki pogled u ogledalo podsjeća me na ono što je moglo biti', napisala je pak nedavno 35-godišnjakinja te dala naslutiti da su ožiljci zbog komplikacija u trudnoći i gubitka sina itekako duboki.

  • +18
Chrissy Teigen i John Legend Izvor: Profimedia / Autor: Jason Merritt / Getty images / Profimedia

Podsjetimo, Chrissy je samo tri dana nakon što je otkrila da ima komplikacije u trudnoći, i da je ugroženo zdravlje njezina trećeg djeteta, u petom mjesecu trudnoće proživjela pobačaj. O bolnom iskustvu progovorila je potresnom objavom na Instagramu i poručila da osjeća bol za kakvu nije ni mislila da postoji.