ODUŠEVILI FANOVE

Chrissy Teigen pokazala kako izgleda u donjem rublju, a komentar njezina supruga prikupio je više od 155 tisuća lajkova

08.12.2020 u 20:03

Bionic
Reading

Bivša manekenka i autorica kuharice Chrissy Teigen redovito na društvenim mrežama progovara o tabu temama i pokazuje svoje tijelo sa svim manama i vrlinama pa je tako nedavno pokazala kako izgleda u donjem rublju, samo nekoliko tjedana nakon spontanog pobačaja koji su ona i njen suprug teško podnijeli

Slavna ljepotica i supruga glazbenika Johna Legenda objavila je fotografiju na kojoj grli i ljubi četveronožnog ljubimca. Fotografija ne bi bila pretjerano interesantna da Chrissy Teigen to ne čini u donjem rublju. 35-godišnja brineta dodala je kratak opis 'Fuck it', a ono što je mnoge zainteresiralo je komentar njezina supruga.

Slavni pjevač, koji Chrissy redovito na razne načine javno iskazuje ljubav, nije mogao ostati suzdržan na golišavu fotografiju svoje supruge, odgovorivši joj: 'Nemoj zamjeriti ako to i napravim'.

Njegov je komentar jedne nasmijao, a druge raznježio, što dokazuje preko 155 tisuća lajkova koliko je fotografija prikupila u svega 14 sati. Oduševljena njegovim komentarom bila je i sama bivša manekenka, što se da primijetiti prema njezinom odgovoru.

Inače, Chrissy i John redovito svoje dogodovštine, šaljive situacije, sretne, ali i tužne trenutke dijele sa svojim obožavateljima, zbog čega slove za jedan od najpopularnijih slavnih parova.

Nedavno su proživjeli gubitak nerođenog djeteta kojem su nadjenuli ime Jack. O ovom najbolnijem trenutku s kojim su se morali suočiti progovorila je javno, putem svog Instagram profila. Bio je to njen način da se oprosti i krene dalje, ali i simbolična gesta kojom je željela pomoći svim ženama koje su se našle u sličnoj situaciji.

  • +18
Chrissy Teigen i John Legend Izvor: Profimedia / Autor: Jason Merritt / Getty images / Profimedia