DVA MJESECA NAKON GUBITKA BEBE

Tužna Chrissy Teigen: 'Iako više nisam trudna, svaki pogled u ogledalo podsjeća me na ono što je moglo biti'

24.12.2020 u 19:39

Bionic
Reading

Početkom listopada bivši model i manekenka Chrissy Teigen podijelila je na Instagramu seriju slika i potresnu objavu o gubitku sina nakon komplikacija u trudnoći

Dva mjeseca kasnije Chrissy se ponovno na Instagramu dotaknula ove bolne teme. Poznata po rušenju tabua, supruga Johna Legenda iskreno je progovorila o problemima s kojima se svi suočavaju.

'Ovo sam ja i moje tijelo još jučer. Iako više nisam trudna, svaki pogled u ogledalo podsjeća me na ono što je moglo biti', piše Chrissy uz selfie snimljen u ogledalu i dodaje kako iskreno nema pojma zašto još uvijek ima ispupčenje poput trudničkog trbuha.

  • +18
Chrissy Teigen i John Legend Izvor: Profimedia / Autor: Jason Merritt / Getty images / Profimedia

'Frustrirajuće je, ali ponosna sam kamo je na neke druge načine cijelo to iskustvo odvelo moje tijelo i um. Volim biti trudna i toliko sam tužna kako nikad nisam bila. Ali sretna sam da imam dvoje nevjerojatnih mališana koji svakim danom postaju sve više veliki mali ljudi. Volim vas', napisala je Teigen.

Podsjetimo, Chrissy je samo tri dana nakon što je otkrila da ima komplikacije u trudnoći, i da je ugroženo zdravlje njezina trećeg djeteta, u petom mjesecu trudnoće doživjela pobačaj.

O bolnom iskustvu progovorila je potresnom objavom na Instagramu i poručila da osjeća bol za kakvu nije ni mislila da postoji.

'Šokirani smo i u velikoj boli, onakvoj boli za koju nismo ni znali da postoji niti mislili da ćemo je ikada iskusiti. Nismo bili u mogućnosti zaustaviti moja teška krvarenja, čak ni unatoč velikim količinama transfuzije. Sve to jednostavno nije bilo dovoljno', piše u svojoj objavi Teigen pa dodaje kao imena djece nikad nidu smišljali unaprijed, nego tek na izlasku iz bolnice.

'Ali iz nekog razloga ovog smo dečkića u mom trbuhu zvali Jack. Stoga će on biti i ostati Jack za nas zauvijek te biti dio naše obitelji iako nije s nama. Zahvalni smo na svemu što imamo, na naše dvoje prekrasne djece, Luni i Milesu. No ne mogu svi dani biti sunčani. Ovih teških, tužnih i crnih narednih dana ćemo patiti, plakati i opraštati se, ali preživjet ćemo jer smo tu jedni za druge u svim situacijama', zaključila je svoju dirljivu objavu Teigen.